Aktywne Wpisy

WielkiNos +234
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

ChickenDriver2 +64
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Laska dostała gazem po oczach i juz problem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
„Nigdy do Krakowa nie wrócimy. Nie chcieliśmy nawet kupować magnesów na lodówkę ani niczego, co przypominałoby nam podróż. Ludzie muszą zostać ostrzeżeni o tym, co się z nami stało, to było szokujące”.
https://www.manchestereveningnews.co.uk/news/uk-news/ill-never-return-krakow-after-31271915?utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1742854180
źródło: Zrzut ekranu 2025-03-26 o 09.16.04
Pobierz@cyberspace: widzę, że bordo zasłużone
@PaulStone no zajebiście, z artykułu nic nie wynika, ale wykopek wie! Nawet jeśli darły się (o mój boże!) nie po polsku czy któraś rzygała to atak gazem chyba nie jest adekwatnym do sytuacji środkiem zaradczym, przynajmniej wg mnie. Wykopki jednak wydały wyrok
źródło: Screenshot_20250326_131451_Chrome
Pobierz@GomiGomi: Jeśli się mylę to niech ktoś mnie poprawi, ale wydaje mi się iż w Krakowie lub ogólnie Polsce ciężko jest za darmo gdziekolwiek dostać gazem bardzo.
@PlesniakPospolity: Niestety, ale tak wygląda UK w skrócie. Ogólnie najgorsze jest to, że oni nie widzą w tym nic złego i swoje zwyczaje próbują przenosić na inne grunty nie ważne czy przylatują do Polski, Francji, Holandii czy USA.
@cyberspace: gdzie wady?
Może znajdą się gdzieś nagrania z monitoringu i będzie dziewczynkom wstyd gdy świat zobaczy co one tam w tym Krakowie robiły.
Komentarz usunięty przez moderatora