Wpis z mikrobloga

czarny PR #krakow

Laska dostała gazem po oczach i juz problem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

„Nigdy do Krakowa nie wrócimy. Nie chcieliśmy nawet kupować magnesów na lodówkę ani niczego, co przypominałoby nam podróż. Ludzie muszą zostać ostrzeżeni o tym, co się z nami stało, to było szokujące”.

https://www.manchestereveningnews.co.uk/news/uk-news/ill-never-return-krakow-after-31271915?utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1742854180
cyberspace - czarny PR #krakow 

Laska dostała gazem po oczach i juz problem ( ͡° ͜ʖ ...

źródło: Zrzut ekranu 2025-03-26 o 09.16.04

Pobierz
  • 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cyberspace: haha, chyba zapomniały, że w takim „zacofanym” kraju też jest monitoring miejski. Byłoby przykro gdyby władze miasta zezłomowały brytyjskie najebuski pięknym filmem ukazującym co te wyczyniały i o której godzinie.
  • Odpowiedz
Dzieki takim artykułom będzie ich mniej :) cieszy mnie to.

@cyberspace: widzę, że bordo zasłużone

@PaulStone no zajebiście, z artykułu nic nie wynika, ale wykopek wie! Nawet jeśli darły się (o mój boże!) nie po polsku czy któraś rzygała to atak gazem chyba nie jest adekwatnym do sytuacji środkiem zaradczym, przynajmniej wg mnie. Wykopki jednak wydały wyrok
  • Odpowiedz
szony musiały być pierwszorzędnie skundlone; w krakowskich barach ogólnie Angole mają taryfę ulgową mocno, a kobiety to nawet nie wspominam; gazuje się i kopie n--------h Polaków i Ukraińców;

@GomiGomi: Jeśli się mylę to niech ktoś mnie poprawi, ale wydaje mi się iż w Krakowie lub ogólnie Polsce ciężko jest za darmo gdziekolwiek dostać gazem bardzo.
  • Odpowiedz
Piękne zdjęcie wesołych uśmiechniętych Brytyjek, a w praktyce leżenie w rynsztoku z gołą dupą i zarzyganą sukienką

@PlesniakPospolity: Niestety, ale tak wygląda UK w skrócie. Ogólnie najgorsze jest to, że oni nie widzą w tym nic złego i swoje zwyczaje próbują przenosić na inne grunty nie ważne czy przylatują do Polski, Francji, Holandii czy USA.
  • Odpowiedz
@NieBendePrasowac: No właśnie, z artykułu nic nie wynika, nie ma tam żadnych zdjęć, nagrań, pomimo że niektóre z nich nie dostały gazem i mogły to udokumentować. Nie mówiąc już o tym, że raban to one powinny robić jakby tam ktoś je skopał i powybijał zęby, a nie prysnął gazem, który po pół godziny był już pewnie ledwo wyczuwalny i ostatecznie nic im się tak naprawdę nie stało. Swoją drogą to
  • Odpowiedz