Wpis z mikrobloga

jednak sowietom udała się jedna rzecz, wyhodowali w Polsce homo prllus, który brzydzi się każdym, kto jest inteligentny i oczytany, każdy kto ma horyzont szerszy niż najbliższy monopolowy i kościół to wróg polskości. dlatego chwyciło hasło o bążuże. ktoś zna obcy język, więc jest inteligetny. a inteligencję należy tępić. chłop i robol tego sowiety potrzebowali i takich sobie wychowali

#polityka #takaprawda
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hirek_gawron: kacapy to powinna być osobna rasa, przecież tam od dziesiątek pokoleń praktycznie każdy ma Alkoholowy Zespół Płodowy (FAS) - tzw ruska morda, u nas po wschodniej stronie Wisły jest też wielu podobnych
  • Odpowiedz
@hirek_gawron: 100% racji, trzeba mieć nieźle nasrane w głowie, żeby z uśmiechania zrobić obelgę, a ze znajomości języków, ogłady i inteligencji powód do wyśmiewania.

Prostaki wyhodowane na ruskiej propagandzie i nienawiści do wszystkiego, co wychodzi poza ich wąskie horyzonty to największa choroba tego kraju.
  • Odpowiedz
@hirek_gawron: właśnie nie, za komuny i po wykształcenie to mimo heheszkow była największa świętość. Nie bez powodu kwasniewski tak kłamał że jest magistrem. To właśnie pis a nie komuna wyniósł na sztandary te cechy.
  • Odpowiedz
@TenXen47: dokładnie. Komuny nie ma już 30 lat, a zdecydowane zchamienie nastąpiło w ostatnich 10 latach. Kiedyś o Lepperze który krzyczał że Balcerowicz mówi odejść gadało się latami. Teraz takie kreatury jak Czarnek, Błaszczak czy Tarczyński na codzień wyrażają się jak zarzygany menel pod budka z piwem i nikt na to nawet nie zwraca uwagi.
  • Odpowiedz
jednak sowietom udała się jedna rzecz, wyhodowali w Polsce homo prllus, który brzydzi się każdym, kto jest inteligentny i oczytany, każdy kto ma horyzont szerszy niż najbliższy monopolowy i kościół to wróg polskości.

@hirek_gawron: Nie wiem o kim piszesz, ale chyba nie o wypoku.
  • Odpowiedz
@hirek_gawron: Ale w bańkę wleciałeś, prawda jest taka że w Polsce to ludzie którym gorzej się wiedzie są głównie j----i i przez liberalne elity (polecam TVN i programy typu damy i wieśniaczki), populistyczną prawice z konfy (mit milionów ludzi siedzących na zasiłkach)” i robiących dzieci dla 800+) i regresywne podatki
  • Odpowiedz
@hirek_gawron: @pawulon-fan
Ale wiecie że może człowiek znać i 10 języków a nadal być głupim cwaniakiem? A odwracanie kota ogonem że ludzi drażni to że jest "oczytany" albo "znaj języki" no na pewno o to chodzi...
Niechęć to raczej wynika z tego że jest mitomanem z kręgosłupem z gumy który w 5 językach może obiecać wam tyle ile nikt inny? A jak widać spora część ludzi (nie was oczywiście)
  • Odpowiedz
@hirek_gawron: No a gdzie to

Polsce homo prllus, który brzydzi się każdym, kto jest inteligentny i oczytany, każdy kto ma horyzont szerszy niż najbliższy

monopolowy i kościół to wróg polskości.

W kanałach siedzą? Czy chodzi ci o tą garstkę oszołomów która nie ma żadnej siły przebicia nigdzie?
  • Odpowiedz
@hirek_gawron: Ale miałeś dać przykład na

Polsce homo prllus, który brzydzi się każdym, kto jest inteligentny i oczytany, każdy kto ma horyzont szerszy niż najbliższy

monopolowy i kościół to wróg polskości.

a nie
  • Odpowiedz
@hirek_gawron: No ja wiem że ciebie nie pieką głupoty które wygadujesz, masz prawo pisać głupoty i zbierać przyklask od wykopowych półmózgów i tuskobotów ale ja mogę z czystym sumieniem napisać że piszesz głupoty bez pokrycia w rzeczywistości i nie masz absolutnie nic na poparcie swoich wysrywów.
  • Odpowiedz