Aktywne Wpisy
cotozazycie +3
Planuje wyjazd na dluzej do Norwegii i na tak dlugo na ile to bedzie mozliwe i oplacalne zabieram samochod z Polski. Mam assistance na 1000km a jestem z Malopolski wiec poza zasiegiem. Pytanie czy jest tu jakis mechanik z okolic Szczecina z ktorym moglbym nawiazac kontakt(na dzisiaj wystarczy jedynie tutaj na wykopie) w razie awarii i potrzeby odstawienia tego samochodu do naprawy?
#mechanika #mechanikasamochodowa #samochody #
#mechanika #mechanikasamochodowa #samochody #

wiesiu2 +121
CyberFolks właśnie próbowało "po cichu" podmienić mi pakiet serwera. Budzę się rano, a w skrzynce mail z informacją o kończącej się usłudze i fakturą na 1 099,00 zł netto – za hosting „wp_FLY”, którego nigdy nie zamawiałem. Loguję się do panelu, a tam okazuje się, że zamiast dotychczasowego pakietu za 699 zł netto, nagle mam coś droższego o 400 zł. Tego typu zagrywki kojarzyły mi się dotąd z #homepl czy

źródło: cf
Pobierz
#gry #visualnovel #anime #animedyskusja
źródło: screenshot-2014-05-15-23-52-18
PobierzTo ja skorzystam z okazji i zapytam o nazwę vn, gdzie zaczyna padać śnieg i nie przestaje przez pare miesięcy lub lat i historia opowiada o survivalu bohatera w tych warunkach. Było w niej sporo znaczących wyborów, łatwo można było zginąć lub stracić sojusznika. Grałem za dzieciaka 20 lat temu, może ktoś zna.
https://vndb.org/v893
to to?
źródło: asd
PobierzNiee to nie to. Nie była to słodka vn, było dużo krwi i gore. Romans też był, ale nie pamiętam czy czasem nie z jedną postacią tylko. Dużo moralnych wyborów jak np czy pogrzebać zwłoki kosztem siły, ale potem coś się wydarzało i nie miałeś siły, żeby zareagować i game over.
@Jarkendarion To może Fata Morgana no Yakata?
Jutro oficjalne wydanie Rance 03 na zachodie
* CHAOS;HEAD NOAH + CHAOS;CHILD
* ef
* G-senjou
* Grisaia (trylogia + chiru spinoff)
* H2O
Tak to to dzięki, muszę ograć ponownie, bo pamiętam że historia mnie mocno uderzyła, choć jak czytam teraz recenzje to ludziom się raczej nie podobała. School days też większości się nie podoba, a dla mnie genialne, zwłaszcza najgorszy ending :D