Wpis z mikrobloga

Pracuje na statku i mam wrażenie że jednym ze skutków ubocznych są rozbudowane i ciekawe #sny . Na lądzie rzadko mi się śni cokolwiek a jesli już to raczej nic ciekawego tylko jakieś przyziemne sprawy xD na statku o ile nie śni mi się sama praca co też bywa dosyć często to prawie codziennie mam jakieś rozbudowane p------e sny. Czasami to koszmary ale też takie z fabułka albo też często znajomi. Przed chwilą wstałem a śniło mi się że w stanach uciekalem motocyklem przed wybuchającym wulkanem gdzie popioły i kamienie latały wokół mnie. Muszę sprawdzić czy są jakieś wulkany w utah bo w tym stanie miała miejsce akcja xD
#pracbaza #marynarz #przemysleniazdupy
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Titufe: W stanie Utah jest 19 potencjalnie aktywnych wulkanów. Liczba ta obejmuje pola wulkaniczne, pojedyncze stożki lawowe i tufowe, kopuły, otwory i kratery. Są uśpione, ale mogą kiedyś się obudzić.
  • Odpowiedz
Muszę sprawdzić czy są jakieś wulkany w utah bo w tym stanie miała miejsce akcja

@Titufe: 19 aktywnych lub potencjalnie aktywnych. Nawet znajdziesz kalderę po superwulkanie, ale niezbyt imponujacą.
  • Odpowiedz