Aktywne Wpisy
cotozazycie +3
Planuje wyjazd na dluzej do Norwegii i na tak dlugo na ile to bedzie mozliwe i oplacalne zabieram samochod z Polski. Mam assistance na 1000km a jestem z Malopolski wiec poza zasiegiem. Pytanie czy jest tu jakis mechanik z okolic Szczecina z ktorym moglbym nawiazac kontakt(na dzisiaj wystarczy jedynie tutaj na wykopie) w razie awarii i potrzeby odstawienia tego samochodu do naprawy?
#mechanika #mechanikasamochodowa #samochody #
#mechanika #mechanikasamochodowa #samochody #

wiesiu2 +141
CyberFolks właśnie próbowało "po cichu" podmienić mi pakiet serwera. Budzę się rano, a w skrzynce mail z informacją o kończącej się usłudze i fakturą na 1 099,00 zł netto – za hosting „wp_FLY”, którego nigdy nie zamawiałem. Loguję się do panelu, a tam okazuje się, że zamiast dotychczasowego pakietu za 699 zł netto, nagle mam coś droższego o 400 zł. Tego typu zagrywki kojarzyły mi się dotąd z #homepl czy

źródło: cf
Pobierz
#gry #usa #elonmusk #bekazpodludzi #heheszki #assassinscreed #takaprawda
źródło: temp_file4164933074165065217
Pobierzich już nie ma ¯\(ツ)/¯
ALE zrobienie gry z murzynem dla pieniędzy nie mieści mu się w głowie XD
Takie konserwatywne wartości xd
@Panamericano: Elon to taki zjeb i dzieciak, że chwalił się, że jest najlepszym graczem na świecie w Diablo 4 i Path of Exile 2 (i statystyki poniekąd to potwierdzały, że był w topce). Problem polega na tym, że wyszło na jaw, iż to jakieś chińczyki czy coś dzieliły się jego kontem i grały za niego. Jak usiadł do kompa i zaczął sam grać to nawet
źródło: Zrzut ekranu 2025-03-26 o 09.28.16
PobierzAle nie ma co się martwić, przecież to fachowiec który dawniej pracował w Blizzard. Na pewno kiedyś dowiezie ten produkt. Może.
Taki Twój los.
Ubisoftu już nie będzie haha
Ich nawet takie podrygi nie uratują.
Dla ciebie fakty to bzdury, ponieważ żyjesz w bańce postprawdy.
Lawirowałeś, aż się zes..eś. cya
¯\(ツ)/¯
źródło: 1000012526
Pobierz