Wpis z mikrobloga

@Filippa: bawi mnie to że Elon robił giga redukcje w swoich firmach, odbierał benefity i wywalał ludzi z pracy tak naprawdę ledwo rozumiejac co robią, manipulował giełdą na każdy możliwy sposób, scamowal na shitcoinach.

ALE zrobienie gry z murzynem dla pieniędzy nie mieści mu się w głowie XD
Takie konserwatywne wartości xd
  • Odpowiedz
ktoś wytłumaczy o co chodzi?

@Panamericano: Elon to taki zjeb i dzieciak, że chwalił się, że jest najlepszym graczem na świecie w Diablo 4 i Path of Exile 2 (i statystyki poniekąd to potwierdzały, że był w topce). Problem polega na tym, że wyszło na jaw, iż to jakieś chińczyki czy coś dzieliły się jego kontem i grały za niego. Jak usiadł do kompa i zaczął sam grać to nawet
  • Odpowiedz
@Poroniec: Zwalczanie woke w internecie to jest praca na pełen etat. Czasu już nie starcza, by oprócz tego jeszcze robić jakieś gry. Niezły patent na biznes, swoją drogą - zaczyna się palić pod dupą = szybciutko odwracamy uwagę jakiś pseudo skandalem w branży. I kupione kolejne tygodnie spokoju.
Ale nie ma co się martwić, przecież to fachowiec który dawniej pracował w Blizzard. Na pewno kiedyś dowiezie ten produkt. Może.
  • Odpowiedz
@wyqop: Dobrze, że się zgadzasz
Ubisoftu już nie będzie haha
Ich nawet takie podrygi nie uratują.
Dla ciebie fakty to bzdury, ponieważ żyjesz w bańce postprawdy.
Lawirowałeś, aż się zes..eś. cya
¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@zeMadafaka: ty starasz się pisać wierszem, czy co chodzi z zaczynaniem każdego zdania od nowej linijki? XD Chcesz uchodzić za pseudointelektualnego? Jeśli tak, to wyglądasz co najwyżej jak stary dziad z facebooka.
  • Odpowiedz
@Filippa o tym assasynie czytałem chyba z pół roku temu już że będzie kaszana, że DEI, że woke i koniec świata. A się okazuje że jest niezły xD teraz taki asmongold to ma chyba styki przepalone od pleśni w swoim pokoju.
  • Odpowiedz
@Antorus: Nie no szanujmy się, pomijając światopoglądowe kłótnie, to jest taki sam generyczny i nudny asasyn jak pozostałe. Plus ładna grafika, minusy reszta rozrywki, ja bym tego niezłym nie nazwał
  • Odpowiedz