Aktywne Wpisy

dudi-dudi +28

źródło: temp_file637243431758781826
Pobierz
fsfdjf +34
kiedyś oglądałam gallileo i tam było powiedziane że antyperspirant działa najlepiej kiedy jest nałożony pod pachy chwilę po prysznicu także jeżeli nie chcecie śmierdzieć tego lata jak cebula i stare skarpety to spróbujcie tego protipa od gallileo i cioci fsfdjf
Przypominam że siedzą tu osobniki nazywające się #przegryw tylko dlatego, że nie mają wyglądu. Wygląd jest potrzebny tylko na rynku matrymonialnym, a więc są zwykłymi singlami jak każdy inny, jak normicy którzy np. zakończyli swój wieloletni związek i teraz nie mogą nikogo znaleźć albo inne normiki dynamiczniaki, które imprezują, chodzą po klubach ale to nic nie daje bo też nie mają wyglądu, ponieważ w dzisiejszych czasach bycie przeciętnym to za mało. Do niczego innego wygląd nie jest potrzebny jeśli nie jesteś osobą publiczną (chociaż nie zawsze), influencerem (chociaż nie zawsze), politykiem (chociaż nie zawsze), modelem, itd. W pracy wygląd nie ma znaczenia bo pan Janusz jest sprawiedliwy i wszystkich okrada tak samo. Pomijając fakt, że wielu programista15k śmie nazywać się przegrywami, to wielu incelebrytów pokroju przemcel albo wykopekbordo okazywało się zwykłymi normikami z parciem na szkło, ze znajomymi, jakimś życiem towarzyskim a nawet bliskimi relacjami z kobietami.
Opieranie swojego przegrywu na braku kobiet (=braku wyglądu) to obraza tego tagu i przegrywów z prawdziwymi problemami.
#przegryw #blackpill #redpill #zwiazki #tinder #niebieskiepaski #tfwnogf #samotnosc #depresja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
źródło: c9becaea380ae7d0a2f90145490e075de10a1413a596a0c4a1bbcf247d728e91
PobierzNie wiem co mnie trzyma jeszcze przy życiu
@GalNonimus: Oceny własnego wyglądu przy niskiej samoocenie? Mało obiektywne.
Jeszcze tchórz bo pisze z anonima
@Linnior88: Co to znaczy
Irl ważniejszy jest znowu sposób bycia i znajomi i życie towarzyskie. Jak się nie ma znajomych, życie towarzyskie nie istnieje, to zostaje internet a skoro internet to bez wyglądu nic nie zdziałasz
Komentarz usunięty przez moderatora
@Linnior88: wykop ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie chciałam napisać nie figurowa , bo już nie jestem gruba tylko mam taką budowę ciała malo europejską że mam chuda górę a wielkie pośladki i biodra
Grube osoby raczej nie mają wąskiej talii
Ja jestem "curvy" a nie gruba
Figura coś jak mają latynoski a ja bym wolała być klasycznie bardzo chuda
czyli np. ciebie. I ja się z nim zgadzam.
Jak masz szczupłe nogi na dole i szczupłą góre, to noś ładne sukienki i spódnice, to wizualnie bedzie ok i sobie pewności siebie dodasz poza tym będziesz zwracała większą uwage na siebie bo teraz takich kobiet mało w tego typu strojach. Nie dzinsy.
Poza tym nie zmienisz tego odchudzaniem, bo zapewne masz grube kości biodrowe. Nigdy nie osiągniesz tej szczupłej, jednolitej bryły o której marzysz,