Kuce z #konfederacja #4konserwy jak nie wiecie dlaczego się śmiejemy z Memcena to obejrzyjcie dzisiejszy wywiad w TVP z Bosakiem. Różnica w sprawności retorycznej na korzyść Bosaka jest tak duża, że nawet wy jesteście w stanie załapać że Memcen jest miernym kandydatem, który słabo by reprezentował państwo jako prezydent.
Co by nie mówić o poglądach Bosaka, które uważam za głupie i szkodliwe, to zdecydowanie bardziej on się nadaje na prezydenta niż Memcen i Nałroki razem wzięci.
@UsmiechnietaPolska: Bosak klasa wiadomo, ale ten dziennikarz, przez 5 minut nie moze zrozumiec, ze "5 Mentzena", Mentzen juz tlumaczyl dziesiatki razy w roznych wywiadach i potwierdza dokladnie to co probuje tłumaczyć mu Bosak lol.
@DorianJS piątka Mentzena powinna być grzana do końca świata i jeden dzień dłużej. Niech się ciągle z tego tłumaczą bo ludzie powinni wiedzieć że Konfederacja to partia która u założenia ma opowiadanie kontrowersyjnych bzdur byleby się przebić w elektoracie debili i prymitywów.
@Jariii pisałem to zaraz po ogłoszeniu Memcena na kandydata na prezydenta - mamy szczęście że konfederacja wystawiła Memcena a nie Bosaka. Bosak przy jego sprawności retorycznej na tym etapie kampanii już na dobre prześcignąłby Nawrockiego i kto wie co by się stało w drugiej turze bo na niego pisowcy mogliby jednak zagłosować. Balonik Memcena jest napompowany ale powoli przekracza granice krindżu, a w debacie wyjdzie na drewniaka i balonik poparcia pęknie.
@Potezny_Mazur: jasne że bym go szkalował, tak jak robiłem to na wykopie w 2020, ale nie miałbym tak głupich powodów ku temu jak to że chłop s-------a przed pytaniami na hulajnodze albo w inny sposób robi z siebie idiotę. Nawet napisałem wyżej że mamy szczęście że ten idiota Memcen jest kandydatem bo jest łatwiej xD
@Potezny_Mazur: pisałem już wielokrotnie, że jestem Polakiem, Patriotą, Neuropkiem i robię to wszystko z miłości dla mojej Ojczyzny - Najjaśniejszej Rzeczypospolitej. Moją zapłatą jest satysfakcja, że daję odpór szkodliwym dla Ojczyzny siłom takim jak Konfederacja czy PiS.
@Potezny_Mazur: czego mi współczujesz? Bycia Patriotą? Miłości do Ojczyzny? Widzę że w wykopanych masz Konona i Konfederację, no nie dziwi mnie że dla akurat takich ludzi jak ty słowa jak Ojczyzna i Patriotyzm wywołują współczucie. Taki jest właśnie efekt pierdów Memcena, Korwina i podobnych - wynarodawianie młodego pokolenia.
@UsmiechnietaPolska: nie wyłapałeś co miałem na myśli ale twoje konto 10 miesięcy temu 8k akcji natrzaskane Współczuję, myślałem że chociaż 60gr za wpis dają ( ͡°͜ʖ͡°)
piątka Mentzena powinna być grzana do końca świata i jeden dzień dłużej. Niech się ciągle z tego tłumaczą bo ludzie powinni wiedzieć że Konfederacja to partia która u założenia ma opowiadanie kontrowersyjnych bzdur byleby się przebić w elektoracie debili i prymitywów.
@UsmiechnietaPolska: Jestem ZA Tak samo powinno być z 100 konkretami w 100dni, grzać do końca świata. A dlaczego, tu
@UsmiechnietaPolska: Obejrzałem, niesamowicie przygotowany zwinny polityk. A redaktor próbował go mocno docisnąć ale czasami zbyt głupio. Gdyby nie wiedział jaki poglądy ma pan Bosak to pewnie bym się nabrał.
Tak samo powinno być z 100 konkretami w 100dni, grzać do końca świata.
@voldi: widzisz kolego, różnica między Konfederacja a KO jest taka, że KO nie zniknęła strona ze stoma konkretami tak jak Memcenowi ze stoma ustawami, i nikt nie pali głupa że czegoś takiego nie było tylko aktualizują tę stronę co jakiś czas i można sobie sprawdzić: https://100konkretow.pl/
A u Memcena, albo nie pamięta, albo nie on pisał, albo
@DorianJS: mega śmieszne sytuacja, że kandydat na prezydenta jest homofobem eurosceptykiem i antysemitą, albo udaje że nim jest żeby cynicznie wykorzystać spolaryzowany skrajny elektorat. Na bank nikt tego mu nie wypomni na arenie międzynarodowej. Jaki ten imbecyl miał interes żeby kiedykolwiek publicznie mówić coś takiego? Hmm? To jest nie do wybronienia chyba, że faktycznie tak uważa i był szczery, a teraz wije się jak piskorz gdy nie potrafi umotywować tych
@kawkanorbert: Bosak po latach jest politykiem z krwi i kości, i pomijając jego poglądy sprawdziłby się na stanowisku prezydenta. W sumie to nawet Bosak ma lepsze poglądy niż Memcen bo nie jest skrajnym cynikiem, który powie wszystko tylko ma jakieś autentyczne przekonania.
zdecydowanie bardziej on się nadaje na prezydenta niż Memcen i Nałroki razem wzięci.
@UsmiechnietaPolska: To jest twoja optyka. Nie bez przyczyny kandydatów dobiera się też bazując na aparycji, a bosak ma aparycję dziecka. To jest zwyczajnie ta brzydka twarz demokracji na którą tak często pluł samozwańczy król, a której jak mniemam sam jesteś orędownikiem i obrońcą. Sam dobrze wiesz, że Trzaskowski nadaje się do tarcia chrzanu i wśród polityków PO
pisałem już wielokrotnie, że jestem Polakiem, Patriotą, Neuropkiem i robię to wszystko z miłości dla mojej Ojczyzny - Najjaśniejszej Rzeczypospolitej. Moją zapłatą jest satysfakcja, że daję odpór szkodliwym dla Ojczyzny siłom takim jak Konfederacja czy PiS.
@UsmiechnietaPolska: Twój "patriotyzm" to się skończy tym, że Polski za 20 lat nie będzie na mapie, bo albo się zintegruje w jedno superpaństwo unijne, albo zostaniemy znowu poświęceni w imię pokoju i oddani w
Co by nie mówić o poglądach Bosaka, które uważam za głupie i szkodliwe, to zdecydowanie bardziej on się nadaje na prezydenta niż Memcen i Nałroki razem wzięci.
#neuropa #polityka #bekazpisu #bekazprawakow #bekazkonfederacji
źródło: aNRnAbBz_700w_0
Pobierz@UsmiechnietaPolska: Nie przyjmuj narracji przeciwnika. Zapoznaj się ze znaczniem tego słowa.
"szkalować «rozgłaszać nieprawdziwe informacje szkodzące dobrej opinii kogoś lub czegoś»"
https://sjp.pwn.pl/slowniki/szkalowa%C4%87.html
Współczuję, myślałem że chociaż 60gr za wpis dają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@UsmiechnietaPolska: Jestem ZA
Tak samo powinno być z 100 konkretami w 100dni, grzać do końca świata.
A dlaczego, tu
@voldi: widzisz kolego, różnica między Konfederacja a KO jest taka, że KO nie zniknęła strona ze stoma konkretami tak jak Memcenowi ze stoma ustawami, i nikt nie pali głupa że czegoś takiego nie było tylko aktualizują tę stronę co jakiś czas i można sobie sprawdzić: https://100konkretow.pl/
A u Memcena, albo nie pamięta, albo nie on pisał, albo
Jaki ten imbecyl miał interes żeby kiedykolwiek publicznie mówić coś takiego? Hmm? To jest nie do wybronienia chyba, że faktycznie tak uważa i był szczery, a teraz wije się jak piskorz gdy nie potrafi umotywować tych
@kawkanorbert: Bosak po latach jest politykiem z krwi i kości, i pomijając jego poglądy sprawdziłby się na stanowisku prezydenta. W sumie to nawet Bosak ma lepsze poglądy niż Memcen bo nie jest skrajnym cynikiem, który powie wszystko tylko ma jakieś autentyczne przekonania.
@UsmiechnietaPolska: To jest twoja optyka. Nie bez przyczyny kandydatów dobiera się też bazując na aparycji, a bosak ma aparycję dziecka. To jest zwyczajnie ta brzydka twarz demokracji na którą tak często pluł samozwańczy król, a której jak mniemam sam jesteś orędownikiem i obrońcą. Sam dobrze wiesz, że Trzaskowski nadaje się do tarcia chrzanu i wśród polityków PO
@UsmiechnietaPolska: Twój "patriotyzm" to się skończy tym, że Polski za 20 lat nie będzie na mapie, bo albo się zintegruje w jedno superpaństwo unijne, albo zostaniemy znowu poświęceni w imię pokoju i oddani w
ty, a Memcen to jaką ma aparycję? Ja nie gej, ale Krzysiu tak na moje oko jest przystojniejszy od plastusia Memcena xD
Wolałbym