Aktywne Wpisy

_e_l_o_ +227
DLACZEGO NIKT W TYM KRAJU W POLITYCE NIE MOWI O DEMOGRAFII? MAMY JEDNA Z NAJGORSZYCH DEMOGRAFII NA SWIECIE, POLSKA GOSPODARKA SKURCZY SIE DRASTYCZNIE, EMERYTURY BEDA SMIESZNE, JEDNYM SLOWEM CZEKA NAS KATASTROFA, POLITYCY POWINNI ROBIC LODA MLODYM LUDZIOM ZEBY SIE TYLKO ROZMNAZALI, POWINNI ROBIC WSZYSTKO ZEBY SIE ROZMNAZALI A ONI PROBUJA TYLKO JESZCZE BARDZIEJ D------C MLODYM I R------C M.IN. RYNEK NIERUCHOMOSCI XDDDD BYLE GLOSY OD EMERYTOW I BOOMEROW POZYSKAC I UTRZYMAC SIE PRZY
jonasz68 +38
Czy tylko ja mam wrażenie, że zarobki lekarzy odjechały reszcie społeczeństwa? Przeciętny lekarz typu kardiolog czy pulmonolog ma stawkę za godzinę po 250-300 zł. Miesięcznie przy pełnym etacie 168 godzin wychodzi lekko co najmniej 42k. Wskażcie mi inne studia, po których przeciętny absolwent po kilku latach kariery zawodowej może na tyle liczyć. Nie ma takiego innego kierunku. Dodajmy, że tyle zarabia zwykły lekarz, to ile dostaje w takim przypadku zabiegowiec który ma
Przeżywam najgorszy tydzień w tym roku, jeden z gorszych od lat. Deprecha total, najgorsze że nikt dookoła tego nie widzi a mi nie wychodzi totalnie nic. Absolutnie wszystko idzie nie po mojej myśli, praca, znajomi, rodzina, dom, hobby, wszystko jest szare i bez celu. Żona minutę temu krzyczała na córkę bo nie zjadła kanapki w szkole. Przełożony poinformował że nie wstawi się za projektem który prowadzę. Wieloletni znajomy wyrolował mnie na jakąś totalną bzdurę. I sto innych rzeczy.
Nie chce mi się nic. Ostatni raz czułem się tak z 5 lat temu.
#napiszcos
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Zacząłem cierpieć na szumy uszne, podła przypadłość.
Staram się szukać pracy, ale ciężko mi się skupić na czymkolwiek.
A od członka mojej rodziny usłyszałem, że to tylko ,,moja podświadomość".
Może to banał, ale z doświadczenia wiem, że to idzie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Okazało się że producent jednej z aplikacji której nie musieliby uruchamiać/tak często z niej korzystać ma
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero