Wpis z mikrobloga

@ms05: @k041n A jak wrażenia ogółem? Mi się podobało, organizacja, widok, nagłośnienie ok, a sam koncert wiadomo, był r--------l, każdy wykonawca zagrał fajnie. Choć w przypadku Godsmacka stare albumy >> dwa ostatnie, ale zachęcam do dyskusji ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@ZlodziejBilonownic: No elegancko :) Ja to zawsze jestem zadowolony bo to było kiedyś moje największe marzenie żeby być na koncercie Godsmacka, a wczoraj zaliczyłem trzeci! Nawet 3,5 bo jeszcze byłem na solowym Sully'ego :)) Organizacyjnie super. Na początku myślałem, że w kolejce do wejścia spędzę ponad godzinę bo taka długa była, ale mega sprawnie to poszło i w środku też wszystko dobrze ogarnięte. Supporty fajnie ale P.O.D. jak weszło to
ms05 - @ZlodziejBilonownic: No elegancko :) Ja to zawsze jestem zadowolony bo to było...

źródło: 20250327_213349

Pobierz
  • Odpowiedz
@ZlodziejBilonownic: haha też tam byłem!!! Jeszcze po drodze mi się zepsuło auto i dojechałem na końcówkę Slipknota, a Godsmack grał wtedy ostatni mimo, że to nie był main event i na scenie na dworze co było dosyć dziwne :)
Ja nawet nie pamiętałem, że tam Gojira była, a kojarzę ich tylko z otwarcia olimpiady w Paryżu :)
  • Odpowiedz
@ms05: Tak, to było dziwne rozwiązanie z tym afterkiem na dworze. Ja akurat jechałem wtedy z ojcem autokarem w tamtą stronę i cugiem z powrotem, nawet pełnoletni jeszcze nie byłem, heh. Ale zarąbiście było zarówno wtedy (mieliśmy najtańsze trybuny bo Godsmack i tak na dworze więc bez znaczenia dla mnie były miejsca w środku), jak i teraz ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz