Aktywne Wpisy

mirko_anonim +10
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dostałem propozycję pracy oddaloną o 50 kilometrów od mojego miejsca zamieszkania. I nie wiem co zrobić. Obecnie zarabiam w porywach 5500 zł, ale mam blisko. Tam około 11 000 zł, tylko dojazd 50 kilometrów w jedną stronę, ale autostradą. Ładować się w to po same kule? Czy dystans mnie zmęczy? #pracbaza #pytaniedoeksperta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
Dostałem propozycję pracy oddaloną o 50 kilometrów od mojego miejsca zamieszkania. I nie wiem co zrobić. Obecnie zarabiam w porywach 5500 zł, ale mam blisko. Tam około 11 000 zł, tylko dojazd 50 kilometrów w jedną stronę, ale autostradą. Ładować się w to po same kule? Czy dystans mnie zmęczy? #pracbaza #pytaniedoeksperta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
Mokebe_Testo +129
Kolejka do dopiero co otwartego starbucksa w Lublinie. Oczywiście 95% osób w kolejce to baby xD
#starbucks #logikarozowychpaskow #lublin
#starbucks #logikarozowychpaskow #lublin

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Ja tak tylko przypomnę, że #konfederacja i #pis to amerykańskie pieski, które najchętniej wspólnie z Trumpem, opędzlowałyby berło Putinowi.
źródło: ukraina
Pobierz"Z danych podanych przez Eurostat oraz z analiz IERiGŻ wynika, że w okresie od stycznia do sierpnia 2024 roku, kraje członkowskie Unii Europejskiej zaimportowały z Rosji łącznie niemal aż 3,3 mln ton nawozów. Jest to wynik o 43% większy do
Ropa: "W czwartym kwartale 2024 roku wolumen importu ropy naftowej z Rosji stanowił jedynie 10% wartości z pierwszego kwartału 2021 roku, a jego
@vulfpeck: Nie amerykańskie a trumpowskie, a i to tylko dlatego, że trump mizdrzy się do ruskich.