Wpis z mikrobloga

Czołek Mirki i Mirabelki,
potrzebuję małej porady. Jestem na kupnie nowej Hondy Civic i waham się którą wersję wyposażenia wybrać: Sport czy Advance.

W Sport podobają mi się czarne dekory, czarna podsufitka i felgi. Trochę mam mieszane uczucia do tapicerki foteli.
W Advance podobają mi się skórzane, elektrycznie regulowane fotele, nagłośnienie i podgrzewana kierownica. Okno dachowe, wyświetlacz zegarów, czy reszta dodatków nie ma dla mnie aż takiego dużego znaczenia.

Czy waszym zdaniem warto dołożyć 13-14 tys. zł do wersji Advance?

#motoryzacja #honda #civic
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@elmo141 w moim przypadku gdyby w wersji sport tapicerka foteli była trochę bardziej znośna to nie miałbym rozterek :/
Planuje kupić samochód na 6-8 lat i ten wybór ma dla mnie spore znaczenie.
  • Odpowiedz
@strarszak cześć. Kupiłem w 2020 roku Civic X i przez kolejne kilka lat żałowałem że nie wziąłem wersji wyżej.. w Japończykach tak jest że opis w katalogu pokazuje tylko kilka opcji różnicy, ale ja znalazłem z czasem kilka więcej. Których mi brakowało. Od tamtej pory uświadomiłem sobie ze jak Honda to tylko i wyłącznie najwyższa wersja. Przyznaje, Sport lepiej wygląda. Ale mocno bym przestudiował jakie są wszystkie różnice. Powodzenia! Fajne auto
  • Odpowiedz