Wpis z mikrobloga

PiS i konfederacja chwalą się najnowszymi sondażami na X twierdząc że maja większość sejmowa. Cieszy mnie to że przestali się kryć z koalicją.

Po to właśnie było to spotkanie Dudy i Mentzena. Zabawne jest to że jeszcze niektórzy maja syndrom wyparcia.

#bekazpisu #bekazkonfederacji #zawszerazem #polityka
brak_sumienia - PiS i konfederacja chwalą się najnowszymi sondażami na X twierdząc że...

źródło: image_picker_F5EA77F6-EF6A-4C97-B497-71B9469F0371-19866-00000CCC8E80E883

Pobierz
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 655
@brak_sumienia konfa brata się i broni imunitetów najbardziej złodziejskiej partii ostatnich kilkudziesięciu lat. Ciekawe dlaczego? Na pewno konfederaci nie chcą okradać Polaków XD
  • Odpowiedz
@brak_sumienia dlaczego w ogóle ci ludzie startują w wyborach demokratycznych? Przecież Polska to monarchia, królem jest Jezus, a królową Maryja. Jakże to tak podkopywać władzę monarszą i próbować stawiać się jako rządzący?
  • Odpowiedz
PiS i konfederacja chwalą się najnowszymi sondażami na X twierdząc że maja większość sejmowa. Cieszy mnie to że przestali się kryć z koalicją.

@brak_sumienia: A pokażesz mi wpisy konfederacji? Bo tu jest wpis Kowalskiego. Rozumiem że kolejna manipulacja dla debili pt pisior coś napiszę ale "to piszę pis i konfederacja". xDDD
  • Odpowiedz