Aktywne Wpisy

gustawny +21
Właśnie gospodarz napisał mi, że apartament nie będzie jednak dostępny (termin: sierpień).
Poprosił też, bym ANULOWAŁ rezerwację.
Czy mam sam anulować, czy jednak zmusić go do anulowania? Nie ukrywam, że jestem rozsierdzony - chodzi o wyjazd na konkretne wydarzenie, zabukowałem termin już dawno temu - teraz nie mam szans na znalezienie noclegu w okolicy i prawdopodobnie będę musiał całkowicie zrezygnować z planowanego wyjazdu. Chciałbym, by poszło mu w pięty.
#airbnb
Poprosił też, bym ANULOWAŁ rezerwację.
Czy mam sam anulować, czy jednak zmusić go do anulowania? Nie ukrywam, że jestem rozsierdzony - chodzi o wyjazd na konkretne wydarzenie, zabukowałem termin już dawno temu - teraz nie mam szans na znalezienie noclegu w okolicy i prawdopodobnie będę musiał całkowicie zrezygnować z planowanego wyjazdu. Chciałbym, by poszło mu w pięty.
#airbnb

BornToDie69 +5
Polećcie jakąś grę na PC którą się fajnie ogrywa na padzie. Leżę po operacji i mam PC podłączonego do TV. Nie może być to żaden FPS, chociaż 144Hz są xd. Pad nie nadaje się do strzelania.
Próbowałem ograć:
God of war - nudne strasznie, szanuje że ktoś był w stanie to przejść
Ghost of Thushima - to samo
Dragon Ball Sparkling Zero - monotonne samemu
Próbowałem ograć:
God of war - nudne strasznie, szanuje że ktoś był w stanie to przejść
Ghost of Thushima - to samo
Dragon Ball Sparkling Zero - monotonne samemu

źródło: temp_file4519534281684095255
Pobierz
No jakoś nie bardzo teraz chcą podzielić się informacjami, którymi wspólnie dzieli się na grupie XD
Jaką banda miernot, takie amerykańskie dworczyki XD
źródło: temp_file4997141793095454043
Pobierzźródło: 1000221396
PobierzNo chyba, ze skutecznie zamieni kraj w Koree PN.
Nie wierze, zeby partia McCaina cieszyla sie z powodu debili z MAGA.
To co to dopiero mówi o hamburgerach, skoro drugi raz go wybrali xD
@Jariii: i pomyśleć że ci sami ludzie wybrali go ponownie.
@GrammarNazi: problem jest też z frekwencją. A u nas myślisz co mówi to że pis rządził 2 kadencje i gdyby nie mobilizacja ludzi m in przez to że pis ruszył kompromis aborcyjny to poszli głosować. A teraz masz sondaże że gangus bandyta prawie no name od pisu gdzie jeszcze się sami nie przyznawali że to ich pisowski