Aktywne Wpisy

Veillo +10
Niezmiernie mnie denerwuje, że zamiast gier robi się teraz coś na zasadzie interaktywnych filmów. Nie zrozumcie mnie źle, są mega fajne gry potrafiące budować napięcie, ale czytając setną recenzję jakiejś gry, dajmy na to star wars survivor oceny 9/10 to mnie szlak trafia. jaka wspaniała fabuła, a to poprostu zadania idź tu przynieś to, idź tam i rozwal przeciwników. Kolejny aspekt to dialogi pisane jakby były pisane przez dzieciaki z podstawówki, mega

żałuję że nie poszłam w wykończeniówkę albo chociaz jakąś elektrykę w wieku 16 lat zachciało się intelektualizowania
Odnośnie charakteru jestem wstydliwy do ludzi, brak mi pewności siebie, czuję się najgorszy wszędzie i najbrzydszy. Zawsze sam wszędzie. Bycie nawet na sali wśród ludzi u mnie budzi dyskomfort. Chce się pokazać z jak najlepszej strony. Brakuje mi odwagi, aby nawet o sobie w grupie opowiedzieć. Nigdy dziewczyny nie miałem. Mam cechę perfekcjonizmu. Nie czuję satysfakcji z wielu rzeczy, za mało zawsze. Jestem skrupulatny - np. sprawdzam trzy razy maila przed wysłaniem. Jestem wrażliwy, jak widziałem pokrzywdzone pieski na internecie, to płakałem.
Nie piję alkoholu, nie smakuje mi (okazyjnie tylko), nigdy nie byłem w klubie lub na domówce, nigdy nie miałem dziewczyny, nie mam żadnych znajomych, nie brałem narkotyków, nigdy nie zabierałem nikomu kanapek w szkole, a mnie nie lubili. Nie jestem bad boyem, ani patologią. Czuję, że nie pasuje do tej tej generacji i nie wiem co ja tu robię. Nawet wolę w domu przesiedzieć, niż gdzieś wyjść. Nie mam motywacji. Jestem trochę też leniwy.
Zawsze z nauką miałem kłopoty i z pamięcią. Miałem stwierdzoną dysleksję z polskiego przez szkołę i testy, jak również z matematyki. Przedmioty ścisłe tragicznie mi szły. Odnośnie umiejętności praktycznych mam dwie lewe ręce. Z języków też słaby. Zawsze się jakoś prześlizguję. Potrafiłem siedzieć cały dzień i się uczyć, z czego nie zdawałem. Nie mam oszczędności. W niczym nie jestem dobry. Nie lubię zmian życiowych. Ze zdrowiem jakiś guzek w tarczycy niegroźny raczej i wyszły w brzuchu. Jeszcze mam alergię. W szkole znęcali się nade mną zawsze.
Nie wiem co robić, aby poprawić swój byt psychiczny i wyjść z przegrywu. Męczy mnie to co raz bardziej wszystko. Ćwiczę fizycznie od nowego roku jedynie, ale efekty słabe. Jestem studentem magisterki, humanistyczny kierunek. Pracy szukałem, ale lipa trochę z tym. Ciężko mi to by było połączyć z nauką jak sama mi ciężko idzie. Jedynie kołchoz jak już może dla mnie by był, więc co z tego wyższego wykształcenia.
#przemyslenia #przegryw #zalesie #psychologia #blackpill #rozowepaski #niebieskiepaski #samorozwoj #wychodzimyzprzegrywu
źródło: temp_file308925492393099887
Pobierz@tomwick55: jesteś średni co najwyżej, nie niski. Typy tutaj mają po 165 i marzyliby mieć tyle także ogarnij się