Aktywne Wpisy

HoroLive +15
Przykro mi i musze się wyżalić. Mam kobietę, jesteśmy już 5 lat razem, w tym roku ma byc niby ślub. Jestem takim człowiekiem, że nieba uchylę, chyba zostaje przez to wykorzystywany. Całą moją wypłatę walę na opłaty, czynsz, media, prąd (nie chce nawet żeby mi dawała złotówki), spłacam jakiś tam kredyt, a resztę daję na jedzenie. Mieszkamy u mnie w mieszkaniu, moim. Małżonka przyszła za to całą wypłatę ma dla siebie. Ja

Altar +43
Czy to jeszcze Polska? Za chwilę już ani słowa po naszemu nie napiszą. To w ogóle legalne?
Heyah - nie polecam tej sieci.
Heyah - nie polecam tej sieci.

źródło: temp_file2966586268630380673
Pobierz
Kampania Mentzena to jest jakiś socjologiczny fenomen, który powinien być szerzej opisany naukowo. Przecież to jest idealny przykład na powiedzenie "Skoro argumenty są przeciwko nam, to tym gorzej dla argumentów".
Jakoś tak wyszło że śledzę sobie poczynania Konfederatów od czasów gdy jeszcze byli poza sejmem i Korwin był wymieniany w gronie ich największych liderów, jednak nigdy wcześniej nie widziałem aż tak mocnych fikołków.
Naprawdę wykopki, jesteście mi w stanie pokazać drugiego kandydata, z dowolnego kraju i o dowolnych poglądach któremu wszystko uchodzi na sucho i skutkuje obroną jego postępowania w socjalkach? Naprawdę, płynność poglądów akurat w tą stronę w którą obecnie wieje wiatr sondaży, nieobecność w nieprzychylnych mediach (swoją drogą, ta mała aferka z TVNem to już byłby gwóźdź do trumny każdego normalnego elektoratu), powtarzające się ucieczki przed niewygodnymi pytaniami po wiecach - i to wszystko ciągle w internecie odbierane jest jako dobre postępowanie. No bo przecież, skoro słychać wycie... XD
Pamiętam czasy gdzie szli wywrócić stolik. Pamiętam jak część osób się zarzekała na mirko, że nie ma szans na koalicję z PiSem, często te same osoby które teraz mówią że to normalny krok postępowania w polityce. Przecież to jest jakiś absurd ¯_(ツ)_/¯
#polityka #bekazkonfederacji
Kiedyś niziny społeczne miały w sobie nutkę pokory. Teraz Mariuszom z Brighton wydaje się że są oświeconą elitą. Dopóki my, proeuropejczycy nie staniemy do prawdziwej walki z populistami, z roku na rok będą coraz bardziej bezczelni. To samo było w Niemczech w dwudziestoleciu międzywojennym.
Przecież prędzej czy później jakieś debaty w TV będą, a tam zesra się na miętowo.
I to sam z siebie, a co dopiero w dyskusji z ogarniętym, doświadczonym medialnie Trzaskowskim.