Chłop po około 100 godzinach w gierce, w której przeciwnicy padają na 2 hity, w-----ł się na "bossie" już ponad 60 razy xDD. Normalnie ludzie robią go na 3-4 hity max, a ten po 100 godzinach nie nauczył się podstaw walki i dostaje w p---e aż miło. Taki właśnie wygląd tych wszystkich ludologów, znawców gier xD Jak to jest, że ludzie/streamerzy, którzy całą swoją karierę budują na grach, nie potrafią w nie grać?
@NiluKlejnot: Przecież nawet nie trzeba się specjalnie starać by tego Eryka pokonać. Do jedynki były mody utrudniające "specjalnych" przeciwników bo inaczej okazywało się, że walka z dwoma kumanami była trudniejsza od walki z uber duper rycerzem.
@CralencSeedorf: No stąd ten post. Ja byłem bardzo zawiedziony jak zobaczyłem, że każdy boss się kładzie po 2-3 ciosach. A tutaj pan streamer już dobija 100 wyjebek xD
@NiluKlejnot: Eryczka to samym kłuciem od dołu da się łatwo zrobić, jeszcze jak ktoś ma perka pod dodatkowy dmg od tego, to w ogóle poezja ( ͡°͜ʖ͡°). Po prostu tu masz ludologiczny przykład cięzkiego i trudnego grania. Dobrze, że tam obok jest ognisko w tej scenie i czuć soulsami.
@NiluKlejnot: Tak offtopując, to ciekawe, bo otagowałeś kiszak, na screenie jest Ja,Rock, a to jakiś random. Nie żebym znał tych dwóch pierwszych jakoś bardzo. xd
@CralencSeedorf: To bonkol, kolejny samozwańczy "ludolog", koleżka kiszaka. Otagowałem kiszaka, bo to guru tych wszystkich ludologów, a tutaj mamy świetny przykład jakimi growymi miernotami ci cali znawcy gier są. @donatien-de-sade: no to jest parodia xD twitch.tv/bonkol
@NiluKlejnot: heh, na premiere kcd2 były dropy na twitch I puściłem sobie w nocy i jako pierwszy wyskoczył mr kaszlak, miał dość prosta misję, uwolnić Jana ptaszka, ten się męczył kilka godzin, cały czat mu pisze co ma zrobić a ten jak upośledzony po swojemu chciał i nie mógł tego zrobić XD mówił że zaraz ragequit zrobi I tyle będzie z grania XD lamus
@NiluKlejnot: aż sprawdziłem VOD bo nie wierzyłem. Czat go pyta czemu on do tej pory się nie nauczył Master strike (mistrzowskiej kontry). Jego odpowiedzią było, że ma gre po polsku i nie wie o co chodzi :))))) Jednak niedalego pada żul od kiszaka czy coś
@NiluKlejnot: Może to będzie bardzo kontrowersyjna opinia dla niektórych, ale ja nawet darzę jakąś tam sympatią tego Bonkola dla mnie to jest trochę taki człowiek przysłowiowo między tym młotem a kowadłem tak samo jak na przykład Dobrodziej. Inną sprawą jest to, że możesz być trochę taki nijaki i dostawać współprace
Normalnie ludzie robią go na 3-4 hity max, a ten po 100 godzinach nie nauczył się podstaw walki i dostaje w p---e aż miło. Taki właśnie wygląd tych wszystkich ludologów, znawców gier xD
Jak to jest, że ludzie/streamerzy, którzy całą swoją karierę budują na grach, nie potrafią w nie grać?
#kingdomcomedeliverance #kiszak #gry #kcd2 #twitch
źródło: ludolog
PobierzPrzeskipować tutoriale, bo ORK BIĆ, a potem zdziwko, że się nie ogarnia podstawowych mechanik ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Potem będzie na siłę szukał jaka to gra jest kijowa i robił jej złą reklamę XD
Ps. Dawaj linka do tego kabaretu tez chcę się pośmiać XD
@donatien-de-sade: no to jest parodia xD twitch.tv/bonkol
@NiluKlejnot: bo ci co potrafią nie potrafią w YouTuby
Już lepiej obejrzeć sobie Maja który faktycznie ma jakąś wiedzę (wykłada na uczelni) i mimo wybujałego mniemania o sobie potrafi ciekawie opowiadać
@Drizztek: to bezbek jest, statnio sobie garnek zalozył
@hasker: bonkol to jest typowy idiota, do tego bezbek w chvj
Dobrego Wieczoru