Wpis z mikrobloga

Na wykopie piszą, że matko-babcia kazała słynnemu Diskoksięciowi zapuszczać włosy i ubierać się w dziewczęce ciuchy, i całe te.
Śmiechu warte.

Przecież po fryzurze od razu widać, że to jest jeden z legendarnych Ramonesów (z prawej), tylko z punk rocka przeszedł na disco polo.

#kononowicz #patostreamy
Antihero - Na wykopie piszą, że matko-babcia kazała słynnemu Diskoksięciowi zapuszcza...

źródło: obraz

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bellacavem:

Szacun za awatar. "...And Justice For All" to najlepszy album Metalllicy.

Dokładnie "...And Justice For Jason", yebac ubóstwianie cliffa burtona, czy tego tam obecnego nołnejma Tortillo czy jak mu tam( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Mein_Kraft: prawda.Pamiętam,że słuchałem tego pierwszy raz, za dzieciaka, w radio. Audycja była podzielona na dwie części, bo taki na ówczesne czasy był to długograj. Strona A dziś,strona B za tydzień, tak było. I wtedy średnio mi się ten album podobał. A od kilkunastu lat ciągle do niego wracam. Masterka się znudziła, Ride the Lighting też, czarny album i to co po nim - średnie mocno.
Do "...And Justice For All
  • Odpowiedz
@bellacavem: zgadzam sie. Osobiscie analogicznie mam z Panterą, ktorej jestem koneserem. Najbardziej przystepna plyta i uznawana za najwiekszy sukces to Vulgar Display of Power i ja sam tez od niej zaczalem. Ale po czasie bardzo docenilem The great southern trendkill, ktory jest znacznie bardziej wymagajacy dla uszu. I to do niej wlsnie wracam jesli juz.
  • Odpowiedz
@Mein_Kraft: do mnie Pantera wciąż nie przemawia. A wiele razy dawałem jej szansę i nadal nie trafia w mój spaczony gust.
Tym bardziej, że teraz wsiąkłem w obskurne black metalowe klimaty.
A z tych płyt docenionych po latach to poza " And Justice..." podobnie miałem z " Różami miłości..." Kata i " Grand Declaration of war" Mayhem.
  • Odpowiedz