Wpis z mikrobloga

@Hexenbrenner: albo rusztowanie przekształcić na antresolę i elegancko może się bezksztaltna masa tam rozlać na barłogu. Tylko warszawka ma nośność 150kg/m2, także to tak na styk będzie xD
  • Odpowiedz
  • 7
Mi takie warunki nie uwłaczają. 80$ to jest 320pln. Wystarczy kupić biorko, sprzęt do kuchni. I materac i można tanio żyć i się rozwijać jako nauczyciel
  • Odpowiedz
@romek777: oni chyba "źle zrozumieli", bo szkoła nie zapewnia mieszkania, tylko umożliwia bezproblemowe (bez odcisku palca, kaucji itp) zamieszkanie w pokoju za minimalna opłatę 80usd, pewnie kuchnia jest wspólna dla kilku osób tak jak w innych domach w Kambo. I tak cud, że jest prywatna łazienka. Te osły "myślały" pewnie, że w pakiecie w wiejskiej szkole za najniższa możliwą chyba stawkę dla obcokrajowca dostaną kondo z basenem i 3 sypialniami...
  • Odpowiedz
@romek777: Te zdjęcia zaprzeczają temu, co mówił Mumin. Miało staać tylko łóżko, ale z całkiem dobrym materacem ,i nic więcej. O rusztowaniu by wspomniał,gdyby stało ,bo żeby duzo gadać,to powtarzał,jak tam smierdziało farbą. A tu nie ma materaca ,natomiast stoi jakas komoda.
  • Odpowiedz
@Iifeform: dokladnie normalne warunki dla nauczyciela na prowincji Widsc ze sie postarali zaczęli odświeżać 😍 tylko oni przyjechali tam miesiąc za wcześnie żeby to zobaczyć Ja bym się cieszył na miejscu Muminka ze syn by miał prace umysłową pierwszą w życiu i miejsce do spania
  • Odpowiedz
Ja bym się cieszył na miejscu Muminka ze syn by miał prace

@mr-klapek: tam nigdy nie chodziło o dobro filipka, tylko żeby muminy mogły przewegetować najniższym możliwym kosztem i maksymalnie na krzywy ryj się nachapać "co im się należy" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz