Wpis z mikrobloga

Fajne teraz boiska w szkołach robią. Za moich czasów szkolnych boisko to był kawałek placu wylany betonem i kamieniem a i tak służył jako parking dla nauczycieli, który w zimę w ramach WF uczniowie musieli odśnieżać ( ͡° ʖ̯ ͡°) #przegryw
o__0 - Fajne teraz boiska w szkołach robią. Za moich czasów szkolnych boisko to był k...

źródło: IMG_9481

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@o__0 my mieliśmy dwa boiska do koszykówki, o nawierzchni betonowej, połączone ze sobą. Słupy podtrzymujące kosze z tablicą służyły u nas za cel, graliśmy bez bramkarzy. Trafić z większej odległości na początku to byl problem, potem już było łatwiej. Czasem na pełnej prędkości mijając ostatniego obrońcę też sie nie dało wcelować z najbliższej odległości ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
@ProkrastynEnjoyer: Ale ja nie mówię o orlikach - teraz tak wyglądają boiska w szkołach i to nie jakieś szkoły sportowe tylko zwykła podstawówka. Jak ja chodziłem do podstawówki to boiska nawet nie było, bo akurat zajęli teren boiska żeby tam rozbudować szkołę
  • Odpowiedz
@o__0 u mnie też betonowe, gdzie się podeszwy szybko zdzierały od butów i piaskowe, gdzie byłeś cały brudny i piłka podskakiwała. Teraz to mają niesamowity komfort.
  • Odpowiedz
@o__0: Pamiętam jak na betonowe boisko jeden ziutek z klasy przyszedł we wkrętach bo dostał od rodziców, nie była to jego najlepsza decyzja XD
  • Odpowiedz
@o__0: mcer to taka zwykła podstawówka nie jest - sama nazwa wskazuje. Co więcej na boisku rozgrywane też są mecze Marcovii i to jedyna szkoła w Markach, która ma takie boisko.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@lovalu: ja tu tylko przejazdem. Patrzę, że wygląda jak szkoła, gówniaki chodzą. Faktycznie to nie taka zwykła podstawówka, no ale widuję sporo szkół z takimi (lub nieco słabszymi, ale nadal zajebistymi) boiskami. Na Krasiczyńskiej w Warszawie też jest też fajne boisko a tam chyba jest tylko przedszkole

edit: tam jest też podstawówka
  • Odpowiedz