Aktywne Wpisy

SystemHalted2_0 +461

dream_big +8
Dlaczego mężczyźni chcą mieć dzieci? Tym bardziej w tych niestabilnych czasach obecnie gdzie miliarderzy są wściekli, że nie produkuje się nowych niewolników do ich fabryk jak m.in. Elon Musk kiedyś wspomniał.
Po co brać czujące stworzenie na ten świat gdzie tak ciężko jest nam obecnie żyć? Ja się pytam. Mimo to wielu mężczyzn na aplikacjach randkowych dają, że chcą kiedyś mieć. Kobieta bierze i tak większość obowiązków co może dla nich być
Po co brać czujące stworzenie na ten świat gdzie tak ciężko jest nam obecnie żyć? Ja się pytam. Mimo to wielu mężczyzn na aplikacjach randkowych dają, że chcą kiedyś mieć. Kobieta bierze i tak większość obowiązków co może dla nich być
Mirki, potrzebuję waszej pomocy. Wczoraj dowiedziałem się, że moja bratanica (21lvl) najprawdopodobniej ma raka. Podczas prześwietlenia kl. piersiowej zauważyli coś w prawym barku, usg wykazało guza 4x4 cm. Jutro ma mieć biopsje i za 6 tyg. ma się dowiedzieć co to za guz. Ona podobno dobrze się trzyma, ale jej rodzice w rozsypce.
Młoda nie pozwoliła rodzicom nikomu mówić na razie wiec oficjalnie nic nie wiem, ale braciak nie umie ukrywać tego jak jest załamany.
Co można dla niej zrobić?, Jak im pomóc? R---------a mnie siedzenie bezczynnie. Mirki kochane które zmagają się i te które pokonały #rak czego potrzebowaliście jak się dowiedzieliście? Proszę podzielcie się ze mną poradami.
#zdrowie #nowotwory #nowotwory #onkologia #rak #zalesie #dawcaszpiku #szpital
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: kiedyś rak/nowotwór to był wyrok, teraz to uciążliwość, która dotyka/dotknie wielu z nas - oczywiście są wyjątki. Jeśli jest operowalny i nie ma przerzutów, to rokowania są dobre. Więc nie martw sie na zapas.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
https://wykop.pl/wpis/80651509/hello-again-bardzo-rzadko-ostatnio-tutaj-zagladam-#280713389