Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Powiedzcie co ja robię źle?

Mam bez problemu matche na tinderze. Pisze się dobrze, dziewczyny są zaangażowane, szybko spotkanie i bach! Relacja hamuje od razu, albo po jakimś czasie. Max jeszcze kilka spotkań i koniec, ghosting.

Zarabiam naprawdę bardzo dobre pieniądze, mam ponad 180cm, mam własne mieszkanie, ćwiczę, potrafię gotować, sprzątać, a nie mogę nikogo znaleźć. Człowiek się po czasie angażuje i zaraz dostaje po mordzie ghostingiem i po relacji. I potem to samo, to samo i to samo.

Pytałem wiele razy kiedy relacje słabły, czy dalej to ciągniemy czy nie, bo Ja jestem zainteresowany, to zawsze było ,,nie wiem” i ja głupi przez brak kogoś bliskiego, to akceptowałem łudząc więc że może coś z tego będzie. Zamiast od razu napisać, że nic z tego, to po co, prawda dziewczyny?

Wybierałem już nawet samotne matki, dziewczyny z nizin czy dziewczyny z dość dużą nadwagą i nadal to samo.

Już nie wiem co ja mam robić. Na spotkaniach rozmawiamy godzinami, nie ma praktycznie niezręcznych chwil, a i tak nic z tego nie ma. Wiem, że trudno znaleźć kogoś na tych co aplikacjach, ale żeby aż tak? Ostatnie 6 relacji przez okres pół roku zakończyło się dokładnie tak samo. Najdłuższe trwały 1 i 3 miesiące.

Dlaczego osobom nieśmiałym tak trudno kogoś znaleźć? Możesz być nie wiem jak ładny, czy bogaty, to jak nie masz gadanego i nie jestem ekstrawertykiem, to już ciebie nie ma.

#tinder #rozowepaski #zalesie #logikarozowychpaskow

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt

• 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: na tinderze siedzą ćpunki dopaminy, nikogo tam nie znajdziesz, co najwyżej na jednorazowe wiadomo co.
Znasz taki dowcip o sklepie z mężami?

Wybierałem już nawet samotne matki, dziewczyny z nizin czy dziewczyny z dość dużą nadwagą i nadal to samo.

Już nie wiem co ja
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: moze wychodzi z Ciebie desperacja, a nawet nie wiesz kiedy. To dążenie do angażowania sie w związek może byc tez odpychające. Po trzecie to może tinder jest złym miejscem do szukania kogoś na dłużej
  • Odpowiedz
Zarabiam naprawdę bardzo dobre pieniądze

@mirko_anonim: skąd one to wiedzą, pokazujesz im pasek na pierwszym spotkaniu? Ten wpis wali desperacją i to pewnie największy problem, miej wywalone.
  • Odpowiedz
@Aik- true, brzmi tranzakcyjnie, a stąd krok do incelstwa.
@mirko_anonim jesteś desperatem, to odpycha każdego. Nie wiesz czego szukasz, łapiesz się czegokolwiek i sam mówisz że z racji “braku kogoś bliższego”.
Od razu napisać nic z tego i ten komentarz dzięki dziewczyny… Bo to nie jest wiadome od razu, ewidentnie nie rozumiesz jak grać w tę grę.
Spróbuj na to spojrzeć ze strony odbiorcy. Jeśli zgodzisz się na wszystko, jeśli
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 7
nieugięty-aktywista-76: Media społecznościowe zepsuły współczesne kobiety. One nie wiedzą czego chcą, bo żyją emocjami. Jak już nie czują "tego czegoś" co daje im kopa po prostu zmieniają partnera. Dzięki temu nie potrafią stworzyć trwałej relacji, bo brakuje "tego czegoś" w ich życiu co pojawia się wraz z kolejnym partnerem czy partnerką.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @atteint: jak ktoś ma napisane, że szuka stałego związku i pisze sama, że chce kogoś znaleźć w końcu na stałe, to mam rozumieć moja wina? Jeszcze prawie wszystkie te dziewczyny mi się żalą, że spotykają samych, co tylko się r----ć chcą.

@gorobei: to gdzie mam szukać, kiedy pracuje do późna, a potem uprawiam swoje hobby? Słucham

@Grubyzaur: dlatego pytam się, prosta odpowiedź, tak
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jeśli nie kłamiesz, to wychodzi z ciebie desperacja. Też też miałem na początku. Po zaliczeniu dwóch c1p3k ciśnienie miałem spokojniejsze i z kolejnymi było łatwiej. Tylko no musisz działać bezwzględnie na początku.
  • Odpowiedz
to gdzie mam szukać, kiedy pracuje do późna, a potem uprawiam swoje hobby? Słucham

@mirko_anonim: nie wiem, ale NA PEWNO NIE na tinderze.

A, i rozumiem że ty jeden pracujesz do późna i ty jeden potem uprawiasz swoje hobby, ktokolwiek znalazł sobie kogokolwiek zrobił to bo jest oskarkiem synem rentiera i cały dzień się o-------a a potem do klubu?

Edited: tinder żeruje na twojej samotności i oferuje ci magiczną pigułkę
  • Odpowiedz
eszcze prawie wszystkie te dziewczyny mi się żalą, że spotykają samych, co tylko się r----ć chcą.

@mirko_anonim: jeśli myślisz ze te dziewczyny serio mają dość tych przystojnych ruchaczy, którzy fundują im karuzele emocjonalną i tylko czekają na takiego wycofanego spierdona jak ty który ich wysłucha, to niestety jesteś w błędzie. takie laski poskaczą na ruchaczu, a potem ci ponarzekają jak to mają źle, aby na koniec dnia i tak znowu
  • Odpowiedz
  • 4
@mirko_anonim

Zarabiam naprawdę bardzo dobre pieniądze, mam ponad 180cm, mam własne mieszkanie, ćwiczę, potrafię gotować, sprzątać, a nie mogę nikogo znaleźć.

Jeśli zaczynasz wymienianie swoich zalet od pieniędzy i majątku, a konczysz na podstawowych umiejetnosciach, jakie powinien posiadac każdy to już sporo mówi o tym, czemu nie idzie Ci w relacjach z kobietami.
  • Odpowiedz

@mirko_anonim: mental. Jesteś potrzebujący a laski to wyczuwaja i nie jest to atrakcyjne bo chcą się przy facecie czuć bezpiecznie i chcą go podziwiac. A tak stawiasz się niżej od nich.
  • Odpowiedz