Aktywne Wpisy

Zopyross +14
Coraz częściej widzę oferty sprzedaży domów jednorodzinnych zakładających wymianę za mieszkanie i dopłatę albo dwa mieszkania. Za takimi wariantami kryją się dramaty rodzinne, pewnie chłop stawiał duży dom z myślą, że się tu jeszcze wnuki odchowają a tymczasem córka z synem trochę podrośli, dowody z urzędu odebrali i zakomunikowali, że się wyprowadzają a najlepiej to im mieszkanie w centrum gdzieś kup
Dzisiaj niemożliwością jest odtworzenie wielopokoleniowej rodziny żyjącej w modelu naszych dziadków,
Dzisiaj niemożliwością jest odtworzenie wielopokoleniowej rodziny żyjącej w modelu naszych dziadków,

źródło: dzci
Pobierz
Mokotowski +140

źródło: wykop-bezadblocka
Pobierz
Powiedzcie co ja robię źle?
Mam bez problemu matche na tinderze. Pisze się dobrze, dziewczyny są zaangażowane, szybko spotkanie i bach! Relacja hamuje od razu, albo po jakimś czasie. Max jeszcze kilka spotkań i koniec, ghosting.
Zarabiam naprawdę bardzo dobre pieniądze, mam ponad 180cm, mam własne mieszkanie, ćwiczę, potrafię gotować, sprzątać, a nie mogę nikogo znaleźć. Człowiek się po czasie angażuje i zaraz dostaje po mordzie ghostingiem i po relacji. I potem to samo, to samo i to samo.
Pytałem wiele razy kiedy relacje słabły, czy dalej to ciągniemy czy nie, bo Ja jestem zainteresowany, to zawsze było ,,nie wiem” i ja głupi przez brak kogoś bliskiego, to akceptowałem łudząc więc że może coś z tego będzie. Zamiast od razu napisać, że nic z tego, to po co, prawda dziewczyny?
Wybierałem już nawet samotne matki, dziewczyny z nizin czy dziewczyny z dość dużą nadwagą i nadal to samo.
Już nie wiem co ja mam robić. Na spotkaniach rozmawiamy godzinami, nie ma praktycznie niezręcznych chwil, a i tak nic z tego nie ma. Wiem, że trudno znaleźć kogoś na tych co aplikacjach, ale żeby aż tak? Ostatnie 6 relacji przez okres pół roku zakończyło się dokładnie tak samo. Najdłuższe trwały 1 i 3 miesiące.
Dlaczego osobom nieśmiałym tak trudno kogoś znaleźć? Możesz być nie wiem jak ładny, czy bogaty, to jak nie masz gadanego i nie jestem ekstrawertykiem, to już ciebie nie ma.
#tinder #rozowepaski #zalesie #logikarozowychpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: może właśnie w tym rzecz, że za bardzo ci zależy.
Znasz taki dowcip o sklepie z mężami?
@mirko_anonim: skąd one to wiedzą, pokazujesz im pasek na pierwszym spotkaniu? Ten wpis wali desperacją i to pewnie największy problem, miej wywalone.
@mirko_anonim jesteś desperatem, to odpycha każdego. Nie wiesz czego szukasz, łapiesz się czegokolwiek i sam mówisz że z racji “braku kogoś bliższego”.
Od razu napisać nic z tego i ten komentarz dzięki dziewczyny… Bo to nie jest wiadome od razu, ewidentnie nie rozumiesz jak grać w tę grę.
Spróbuj na to spojrzeć ze strony odbiorcy. Jeśli zgodzisz się na wszystko, jeśli
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@gorobei: to gdzie mam szukać, kiedy pracuje do późna, a potem uprawiam swoje hobby? Słucham
@Grubyzaur: dlatego pytam się, prosta odpowiedź, tak
@mirko_anonim: nie wiem, ale NA PEWNO NIE na tinderze.
A, i rozumiem że ty jeden pracujesz do późna i ty jeden potem uprawiasz swoje hobby, ktokolwiek znalazł sobie kogokolwiek zrobił to bo jest oskarkiem synem rentiera i cały dzień się o-------a a potem do klubu?
Edited: tinder żeruje na twojej samotności i oferuje ci magiczną pigułkę
@mirko_anonim: jeśli myślisz ze te dziewczyny serio mają dość tych przystojnych ruchaczy, którzy fundują im karuzele emocjonalną i tylko czekają na takiego wycofanego spierdona jak ty który ich wysłucha, to niestety jesteś w błędzie. takie laski poskaczą na ruchaczu, a potem ci ponarzekają jak to mają źle, aby na koniec dnia i tak znowu
Jeśli zaczynasz wymienianie swoich zalet od pieniędzy i majątku, a konczysz na podstawowych umiejetnosciach, jakie powinien posiadac każdy to już sporo mówi o tym, czemu nie idzie Ci w relacjach z kobietami.
@mirko_anonim: mental. Jesteś potrzebujący a laski to wyczuwaja i nie jest to atrakcyjne bo chcą się przy facecie czuć bezpiecznie i chcą go podziwiac. A tak stawiasz się niżej od nich.