Aktywne Wpisy

O2O2122 +720
16 lat temu byłem trzeźwy i nigdzie oprócz wyjazdów na wakacje na Węgry z rodzicami nie jeździłem. Dziś widziałem zachód słońca na Kos, a za cztery miesiące minie 17 lat od kiedy piję regularnie p--o. Może będzie przynajmniej jedna osoba która to przeczyta i odpowie, że też pije regularnie i widziała zachody słońca na wakacjach.
#alkoholizm #heheszki
#alkoholizm #heheszki

źródło: IMG_6260
Pobierz
KapitanPolska +185
Mirasy, szybka akcja. 4 plusy i zagaduje do studentki co pracuje wakacyjnie w punkcie prasowym. Co prawda jak na moje oko jest młodsza ode mnie o jakieś 10 lat ale już się dziś podgoliłem i tą różnicę zniwelowałem do jedynie 9 lat. Wiem, że jest wolna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#podrywajzwykopem #rozowepaski
#podrywajzwykopem #rozowepaski
Bo mnie aż mrozi na myśl, że miałabym mieć dziecko, a ono by mi powiedziało że nienawidzi mnie za to, że go urodziłam. A wiem, że jest wiele takich przypadków. Raz nawet rozmawiałam z człowiekiem, który swoim nieustannym żalem do matki doprowadził do jej sam***stwa. Dla mnie historia przerażająca, mrożąca krew w żyłach. Niesamowicie szkoda mi matki, ktora pewnie go kochała ale i również syna.
#natalizm #antynatalizm
Mój boże, co za infantylny bełkot.
Zostało ci napisane, że włożyli 100% serca, co także w domyśle
@kopawdupeswiniom: Uuuu, widzę kolega dalej nie potrafi kulturalnie odezwać się do osoby z którą się nie zgadza. No dobra
O czym ty do mnie w ogóle piszesz. Nawet jeśli istnieje kilku takich psychopatów to jak się to ma do tego co pisałam wcześniej.
@Karo8665: Nawiązuję do tego co napisałaś powyżej. Nie ma (przynajmniej ja nie znam) podstaw aby psychopatów nazywać złymi ludźmi. Większość psychopatów nie łamie prawa ani nie siedzi w więzieniach. Po prostu to, że człowiek nie odczuwa empatii nie oznacza, że jest zły.
@Karo8665: Nie no, my kochamy swoje dzieci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Karo8665: generalnie nie pozwolę by moje dziecko zostało zjebem, bo do tego to pytanie się właściwie sprowadza, ale póki co na szczęście mu to nie grozi, pozdrawiam.