Aktywne Wpisy

Phallusimpudicus +237
Nie mam ochoty na s--s z moją dziewczyną.
Mieszkamy razem, znamy się od 3 lat. Bym taki moment że ciągle mialem na nią ochotę ale w pewnym momencie to minęło. Obecnie unikam seksu. Czuje się jakbym leżał w łóżku z facetem. Czy da się to odwrócić?
Ona mi się kompletnie nie podoba:<
#zwiazki #s--s #milosc
Mieszkamy razem, znamy się od 3 lat. Bym taki moment że ciągle mialem na nią ochotę ale w pewnym momencie to minęło. Obecnie unikam seksu. Czuje się jakbym leżał w łóżku z facetem. Czy da się to odwrócić?
Ona mi się kompletnie nie podoba:<
#zwiazki #s--s #milosc
Tymczasem Polska jest w czasach złotej prosperity. Ludzie kupują coraz bardziej nowe, premium auta; wyjeżdżają na coraz bardziej luksusowe wakacje; budują coraz większe domy. 10 lat temu czy to na zachód od mojego miasta, czy na wschód, czy na południe czy na północ były pola. Teraz w każdym kierunku jakim nie pojedziesz to są rzędy setek nowych wielkich, eleganckich chat. A na podjazdach Audi, BMW, Mercedesy, Jeepy, a niekiedy także Porsche, Maserati, itp.
Czemu przy tym wszystkim ci mniej przedsiębiorczy, ale jednocześnie ciężko pracujący ludzie, mieli nie mieć szansy za swoją wypłatę w miarę godnie żyć i być w stanie się wyżywić, oraz by stać ich było na jakichś dach nad głową?
P.S. Bezrobocie i inflacja są niskie, a wszystkie pozytywne wskaźniki ekonomiczne, w tym wzrost produktu krajowego brutto, mają tendencję wzrostową jak w mało którym kraju na świecie.
#polska #gospodarka #ekonomia #finanse #zarobki #praca #pracbaza #januszex #januszebiznesu #urojeniaprawakoidalne #bekazkonfederacji