Aktywne Wpisy
finchharold +40
#psiarze #lidl
Ostatnio zauważyłem ze psiarze wchodzą z psami już do sklepów typu Żabka czy do piekarni. Nawet zdarza się w kawiarniach i restauracji. Ostatnio zwróciłem jednemu gościowi uwagę jak pies zaczął szczekać żeby wyszedł z tym psem to się burzył. Natomiast póki co w Lidlach czy biedronce jeszcze nie spotkałem psa, myślicie ze to kwestia czasu?
Ostatnio zauważyłem ze psiarze wchodzą z psami już do sklepów typu Żabka czy do piekarni. Nawet zdarza się w kawiarniach i restauracji. Ostatnio zwróciłem jednemu gościowi uwagę jak pies zaczął szczekać żeby wyszedł z tym psem to się burzył. Natomiast póki co w Lidlach czy biedronce jeszcze nie spotkałem psa, myślicie ze to kwestia czasu?

MLeko29 +126
Matko jedyna. Mirki co się porobiło. Wstałem, patrzę w lustro i jestem bordowy. I jak teraz mam się w pracy pokazać? Co ja rodzinie znowu powiem? Jechać na SOR? Pomóżcie!!
źródło: 1000063243
Pobierz

Nie muszą kupować mieszkania w wielkim miescie, dostana od starych po babci. Albo żyją ze starymi, bo po co kupować? Byli jedynakami, nie sprowadzają sobie dziewczyn bo nie mają. To po co się budować? Albo znajoma, tatuś kupił działkę, tatuś odłożył na dom. Tatus załatwił pracę. I tak się kręci.
Bo jeżdżenie na wczasy, kupowanie drogich ciuchów i życie na kredycie to jest creme LA crème życia xD
P----------o Was do reszty, posplacacie te kredyty, wychowacie bąbelki i będziecie patrzeć na zdjęcia z wakacji
I dopiero wtedy do Was dojdzie że żyliście dla kogoś dla czegoś a nie po
@bugzer: to po co pieniądze skoro nawet się z nich nie korzysta w najlepszych latach życia?
Jesteś po prostu niezaradny, masz dużą szansę na rodzinę w której będziesz wychowywał nie swoje
Ewentualnie Audi/BMW nie jest z salonu, chata jest po dziadkach, jedzą parówki z ketchupem i mają zepsute zęby.
@Kolarzino: co jest złego w zamiennikach xD?
@masterdick: jedyną amebą to ty jesteś ja mając ponad 55 lat wiem ze debilizmy wypisujesz