Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 161
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bugzer: ja ci powiem jak to jest bo widze po znajomych.

Nie muszą kupować mieszkania w wielkim miescie, dostana od starych po babci. Albo żyją ze starymi, bo po co kupować? Byli jedynakami, nie sprowadzają sobie dziewczyn bo nie mają. To po co się budować? Albo znajoma, tatuś kupił działkę, tatuś odłożył na dom. Tatus załatwił pracę. I tak się kręci.
  • Odpowiedz
@MistrzKowalski no tak
Bo jeżdżenie na wczasy, kupowanie drogich ciuchów i życie na kredycie to jest creme LA crème życia xD

P----------o Was do reszty, posplacacie te kredyty, wychowacie bąbelki i będziecie patrzeć na zdjęcia z wakacji

I dopiero wtedy do Was dojdzie że żyliście dla kogoś dla czegoś a nie po
  • Odpowiedz
@bugzer zarabiasz ogromne pieniądze jak na polskie warunki, twoim problemem jest to że jesteś po prostu głupi. Na tym polega różnica pomiędzy zwierzętami a ludźmi. Masz mózg jak zwierzę, potrafisz nauczyć się powtarzalnych rzeczy jak małpa, ale nie masz duszy- kreatywności, pomysłowości, zaradności. To trochę śmieszne ale na tym portalu jest więcej takich autystycznych dziwaków ¯_(ツ)_/¯
Jesteś po prostu niezaradny, masz dużą szansę na rodzinę w której będziesz wychowywał nie swoje
  • Odpowiedz
@bugzer: Oni nie zarabiają 17000 netto tylko więcej, ale na lewo.
Ewentualnie Audi/BMW nie jest z salonu, chata jest po dziadkach, jedzą parówki z ketchupem i mają zepsute zęby.
  • Odpowiedz
  • 1
@bugzer: bekowy wpis pod dowartościowanie się, bo ja zarabiam na giełdzie i mam mieszkanie, a inni, robaki wydają swoje pieniądze na przyjemności xD
  • Odpowiedz
@bugzer: oni mieli majątek ty się dopiero dorabiasz proste kapitalizm polega na gromadzeniu kapitału nie na pracy. Praca jest wysoko opodatkowana. Inaczej startujesz mając 10k i mieszkanie od starych a inaczej jak kupisz w kredycie.
  • Odpowiedz
@bugzer: kiedyś oglądałem jeden odcinek tego ze zdjęcia i ta kobita pokazywała że ma działek które odziedziczyła za kilka baniek - zastanawiała się czy sprzedać. I tajemnica rozwiązana. To co dużo osób już tutaj napisało, majątek=/dochody. Nigdy nie dogonisz ludzi, którzy coś konkretnego odziedziczyli.
  • Odpowiedz
P----------o Was do reszty, posplacacie te kredyty, wychowacie bąbelki i będziecie patrzeć na zdjęcia z wakacji

I dopiero wtedy do Was dojdzie że żyliście dla kogoś dla czegoś a nie po coś

@masterdick: jedyną amebą to ty jesteś ja mając ponad 55 lat wiem ze debilizmy wypisujesz
  • Odpowiedz