Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 161
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bekazwas ha dokladnie, pamietam akcje z dzialkami. Pamietam tez ze szukali nieruchomosci w Hiszpanii. Nie wiem co oni w ogole robia w tym programie, bo zupelnie do niego nie pasują. Ten kredyt, ktory niby maja to chyba tylko pod to zeby być w tym programie.
  • Odpowiedz
aha, czyli inwestowanie na giełgdzie co miesiac srednio 8k PLN gdzie mam juz ogolnie 30% zysku z kapitału wpłaconego to wgl ceibei jest mentalnosc biedaka xD

@bugzer: festiwal finansowego analfabetyzmu w komentarzach mnie przeraża.
Nie szukaj dziury w całym miras. Jeśli odkładasz co miesiąc hajs na giełdzie to ty powinieneś być naśladowany przez innych, a nie naśladować innych.

Statystyki są brutalne: W Polsce tylko 7% osób jest realnie świadomych jak niska będzie ich
  • Odpowiedz
@bugzer: jesteś jak mój kolega, zarabia sporo ale nic nie kupuje, żadnych ubrań, wygląda jak lump. Żadnych kosmetyków, żadnych zajęć, hobby. Jedynie pojedzie 1-2 razy na rok na jakieś wakacje, poza tym nic, ale za to może się pochwalić ile ma oszczędności na koncie xD. Super życie, z którego nic nie korzystasz, tylko siedzisz i żresz. Jeśli chodzi o te wystawne domy i auta, które opisałeś, to jest to często
  • Odpowiedz
@bugzer zwyczajnie zdechniesz nie mając z życia nic, jeśli nie kłamiesz to jesteś bardzo nieszczęśliwym człowiekiem. Ja tam współczuję takim ludziom.
  • Odpowiedz
@bugzer nikogo nie obchodzi co robisz, wcale nie jesteś jakiś “lepszy”. S---------e jest ocenianie życia innych ludzi, kiedy w ogóle to na Ciebie nie wpływa.
  • Odpowiedz
@T3sla: ta, milion w assetach drugi na giełdzie, a wpierdziela kanapki z masłem z czekoladową posypką i banana, na obiad. A nie jak u nas wege ramen za 50zł na lunch, taxą do biura, a potem gdzie moje pieniądze.
  • Odpowiedz