Aktywne Wpisy

Jak weźmiesz iPhone nigdy nie wrócisz na #android ta, bateria tak pięknie trzyma, że po tygodniu już myślę czy nie oddać i nie zamówić oneplusa 15, czuję się jakbym cofnął sie w rozwoju, bateria słaba, żadnych ficzerow, aparat też bez szału w porównaniu do honora magic 6 pro na plus tylko rozmiar bo to male pro, ale dwa razy dziennie telefonu ładować nie będę
#iphone #ios
#iphone #ios

kecyc +161
Zaraz egzamin na prawko C. Kurde stres jest, niby człowiek umie jeździć ale stres jak ta lala.

I są różne typy ludzi - jedni będą oszczędzać, zarządzać budżetem, odkładać, inwestować, nadpłacać kredyt hipoteczny itd. Inny będzie zerować wypłatę, ewentualnie
tak 2/10 wyszło
@PodniebnyMurzyn: Może jest zajebisty w tym, co robi i za co mu płacą, a słaby w całej reszcie?
Hiperfokus to błogosławieństwo i przekleństwo zarazem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie czujesz że oszczędności się powiększają? @PodniebnyMurzyn no bez kitu co za bambik style pytanie gościa
Ja też mimo oszczędności nie myślałem nawet o wyjeździe gdziekolwiek, trochę to przereklamowane poza tym nie wiedziałbym co robić na takich wczasach, potem czułbym że czegoś nie widziałem, a i tak przekonałbym się że ludzie żyją tam tak samo tylko
@bugzer: więc tak jak napisałem: NIE POTRAFISZ KORZYSTAĆ Z PIENIĘDZY.