Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki Często sprawdzacie profile byłych? Ile razy żałowaliście swojej decyzji o zerwaniu po zobaczeniu, że komuś układa się dobrze życie bez was i najpewniej o was zapomniał? Kusilo was kiedyś żeby odezwać się po czasie i spróbować jeszcze raz?

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim kiedyś miałam byłych na fb jako znajomych więc jak coś udostępnili to to widziałam. Od lat mam teraz byłych zablokowanych że ani ja ani oni nie mogą sprawdzać co u mnie. Osobiście to sama nie szukam informacji co u byłych, ale jeden były jest wspólnym znajomym z moimi znajomymi więc jak coś o nim znajomi sami z siebie powiedzą to to wiem ale sama nigdy nie dopytuje. Ja się nie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: od razu po zerwaniu często jest wiele negatywnych emocji i poczucie żalu, że to się skończyło, ale to po czasie zawsze mija i nigdy nie miałam poczucia, że chcę wrócić do byłego. Skoro się rozpadło, to znaczy, że to nie dla nas i lepiej, żeby każdy poszedł w swoją stronę. Odzywać się do byłego mogę, bo to spoko ziomek i niczego złego sobie nie zrobiliśmy, ale na pewno nie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim z reguły tego nie robię intencjonalnie tylko jak mignie jakiś nowy post :3
A co do drugiego pytania to zależy , jesli ktoś nie szanował to po co rozgrzebywać , jeszcze nie miałam w swoim życiu takiego faceta żeby chcieć do niego wrócić bo jeszcze żaden nie traktował mnie na tyle dobrze żeby tego chcieć
Za każdym razem kiedyś za kimś tęsknię to sobie zadaje pytanie : czy szanował twoje
  • Odpowiedz
@mirko_anonim
Jest szansa że za tobą tęskni jeśli byłeś wobec niej w porządku i o nią dbales , jeśli nie to mam źle wieści pewnie pije shampana na każdą rocznicę rozstania
Żal po rozstaniu zostaje babie tylko jak było naprawdę dobrze i coś sama skopala, jeśli to koleś był ciągle zapalnikiem jej bólu to z czasem zaczyna czuć tylko obrzydzenie że na to pozwoliła , więc jeśli nie robiłeś dla niej
  • Odpowiedz
@mirko_anonim ps doczytałam jesteś strasznym egoistą bo boli cię tylko i wyłącznie dlatego że jest szczęśliwa , nie boli cię to że jej coś zrobiłeś tylko to że inny facet okazal się o wiele lepszy dla niej
  • Odpowiedz
@robertx

@mirko_anonim: przecież na facebookach i innych instageamach każdy będzie uśmiechnięty i szczęśliwy, nikt nie wrzuca info że mu źle, jest smutny itp

Z drugiej strony trochę to takie zaklinanie rzeczywistości ze inny facet mógł się okazał strzałem w dziesiątkę i o to go właśnie boli , zwykła wściekłość że ta baba z kimś ma lepiej i pewnie już zapomniała o nim
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie wierz w to co na profilach, nikt nie wrzuca jak się z drugą połową kłóci, tylko wrzuca się zawsze zdjęcia jak związek akurat jest na górce i wszystko różowo. Zresztą nawet jak jej się układa, to wcale nie znaczy,że wam kiedykolwiek miało się udać.
  • Odpowiedz
@Kotdog

@mirko_anonim: nie wierz w to co na profilach, nikt nie wrzuca jak się z drugą połową kłóci, tylko wrzuca się zawsze zdjęcia jak związek akurat jest na górce i wszystko różowo. Zresztą nawet jak jej się układa, to wcale nie znaczy,że wam kiedykolwiek miało się udać.

A nie możemy przyjąć wersje że jest poprostu szczęśliwa z nowym facetem ? Autor jakimś cudownym wyborem raczej nie byl skoro zaczął
  • Odpowiedz
@Kotdog myślałam że to baby mają logikę z tyłka ale naprawdę mi mózg wybucha jak czytam facetow którzy snują teorie że laska udaje na FB szczęśliwa żeby wzbudzić zazdrość w byłym , gdzie prawda jest taka że ona imienia poprzedniego to może nawet już nie pamiętać
  • Odpowiedz
@Linnior88: ja nie napisałem,że udaje szczęśliwą, tylko,że nie ma co się przejmować tym,że ktoś ma fajne zdjęcia na Facebooku, bo to są zdjęcia zawsze z momentu kiedy ludziom jest dobrze, nikt nie zamieszcza zdjęć jak się kłóci, jak akurat jest kryzys. I nie ma sensu się tym przejmować,że u kogoś innego jest idealnie, bo w życiu tak nie jest. I nie chodzi o to żeby się cieszyć z nieszczęścia byłych,
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
wytrwały-poszukiwacz-73: @Linnior88: Ale o co Ci chodzi. Sugerujesz, że faceci snują teorie że panna jest nieszczęśliwa, a sama co robisz? Snujesz teorie, że gość jest egoistą, gdzie ja we wpisie nie widzę nic egoistycznego. Zero jakiejś nienawiści czy że jej ma się źle ułożyć.
A co do treści wpisu. Jeśli chcesz mieć "czyste" sumienie, nie było tam zdrady, nie skrzywdziłeś w jakikolwiek sposób tej osoby tylko po prostu na
  • Odpowiedz