Aktywne Wpisy
szczeki32 +1
Ile może wynieść naprawa takich pęcherzyków przy klamce? VW CC 2014r. #blacharstwo #auto #samochody #mechanikasamochodowa #lakiernictwo #motoryzacja

źródło: image_picker_2B926D98-C6D1-4C95-BFDB-6BB898881707-54622-000017FAFA364CC0
Pobierz
oficjalniemartwa +44
W pracy powiedziałam, że na święta jadę do rodziny i potrzebuje jutro wolne, a rodzinie powiedziałam, że pracuje i nie przyjadę.
#zwiazki Często sprawdzacie profile byłych? Ile razy żałowaliście swojej decyzji o zerwaniu po zobaczeniu, że komuś układa się dobrze życie bez was i najpewniej o was zapomniał? Kusilo was kiedyś żeby odezwać się po czasie i spróbować jeszcze raz?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Nie, po co?
A co do drugiego pytania to zależy , jesli ktoś nie szanował to po co rozgrzebywać , jeszcze nie miałam w swoim życiu takiego faceta żeby chcieć do niego wrócić bo jeszcze żaden nie traktował mnie na tyle dobrze żeby tego chcieć
Za każdym razem kiedyś za kimś tęsknię to sobie zadaje pytanie : czy szanował twoje
Jest szansa że za tobą tęskni jeśli byłeś wobec niej w porządku i o nią dbales , jeśli nie to mam źle wieści pewnie pije shampana na każdą rocznicę rozstania
Żal po rozstaniu zostaje babie tylko jak było naprawdę dobrze i coś sama skopala, jeśli to koleś był ciągle zapalnikiem jej bólu to z czasem zaczyna czuć tylko obrzydzenie że na to pozwoliła , więc jeśli nie robiłeś dla niej
Z drugiej strony trochę to takie zaklinanie rzeczywistości ze inny facet mógł się okazał strzałem w dziesiątkę i o to go właśnie boli , zwykła wściekłość że ta baba z kimś ma lepiej i pewnie już zapomniała o nim
A nie możemy przyjąć wersje że jest poprostu szczęśliwa z nowym facetem ? Autor jakimś cudownym wyborem raczej nie byl skoro zaczął
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
A co do treści wpisu. Jeśli chcesz mieć "czyste" sumienie, nie było tam zdrady, nie skrzywdziłeś w jakikolwiek sposób tej osoby tylko po prostu na