Aktywne Wpisy

Phallusimpudicus +53
Jedyna enklawa białych ludzi z 3000 ludźmi w RPA ma zostać rozwiązana bo za bardzo razi nignogi w oczy
1. Orania to miasto tylko dla białych. Czarni nie mogą tam kupować ziemi ani przebywać. Według przywódców jest to sposób na "zachowanie" kultury afrikaaner.
2. Miasto nie zezwala na wjazd do niego żadnej społeczności LGBTQ.
3. Populacja wynosi około 3000 osób, a mieszkańcy dbają o czystość miasta.
4. Orania posiada własną walutę - Ora - a

źródło: image
Pobierz

źródło: 1000009238
Pobierz
źródło: temp_file2099237249977474323
PobierzWojsko już upadło i funkcjonuje dzięki dodatkowym miliardom z budżetu. Nie dziękuj.
Tak, będzie trzeba więcej dopłacać, nikt tego nie neguje. Neguję tylko to, że ZUS upadnie.
Ale ZUS nie może przestać wypłacać emerytur i w ogóle państwo wypłacać wynagrodzenia służbie cywilnej. Bez tego państwo jako takie przestaje istnieć.
Nawet UA płaci emerytury w trakcie wojny.
Ja powiem że Polska to pudrowany trup i upadnie. Nie podaję daty, nie udowodnisz mi że się mylę.
Jak ZUS padnie za 60 lat to nie nasz problem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
ZUS istnieje po to żeby zabezpieczyć emerytury obywateli, w dupie ma bilansowanie wypłat i wypłat.
Robimy tak bo uznaliśmy że to dobry pomysł żeby na starość inny Polacy, a kiedyś my nie umierali z głodu.
Nikt nie zakłada że ZUS ma się
Nie wiem jak ty, ja mam przed sobą jeszcze 30 lat pracy - i emerytury nie zobaczę bo ten kraj po drodze zbankrutuje właśnie przez brak reform emerytalnych.
Jedyne co rośnie z roku
@donatien-de-sade: Nie no, UE nam zakaże i będziemy zjadać nadprogramowych emerytów, zamiast robaków.
Składka ZUS, czy dopłata z budżetu, dla twojej kieszeni niczym się nie różni, efektywnie wpływa jedynie na księgowość państwa