Aktywne Wpisy

NaglyAtakGlazurnika +173
#wroclaw #zalesie
Czy tylko ja się czuję we Wrocławiu jak mniejszość etniczna?
Wszedłem do sklepu po szybkie papu. Mijam kobietę w chuście na głowie. Pytam pracownika gdzie teraz makrele leżą. "Ja ni panimaju".
Telefon dzwoni, numer zastrzezony, odbieram. Ktoś z ruskim akcentem pyta czy jestem w domu. Ale kto dzwoni? "To pan nie wje?! Kurjer".
Wychodzę ze sklepu, hindus na rowerze elektrycznym prawie mnie rozjeżdża na chodniku. Jechał chodnikiem szybciej niż auta
Czy tylko ja się czuję we Wrocławiu jak mniejszość etniczna?
Wszedłem do sklepu po szybkie papu. Mijam kobietę w chuście na głowie. Pytam pracownika gdzie teraz makrele leżą. "Ja ni panimaju".
Telefon dzwoni, numer zastrzezony, odbieram. Ktoś z ruskim akcentem pyta czy jestem w domu. Ale kto dzwoni? "To pan nie wje?! Kurjer".
Wychodzę ze sklepu, hindus na rowerze elektrycznym prawie mnie rozjeżdża na chodniku. Jechał chodnikiem szybciej niż auta

PorzeczkowySok +226
no zobacz co k---a narobiliście
to ja tego nie zrobiłem
a kto kierowcą k---a jest
to ja tego nie zrobiłem
a kto kierowcą k---a jest

źródło: 13220cb0-7fed-11ef-aba9-4f98f849d00e
Pobierz
#s-x #zwiazki #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Zastanawia mnie kwestia sexu w moim związku. Jestem z niebieskim 6 lat, mieszkamy razem od 3, jesteśmy zaręczeni. S-x lub inne czułości praktycznie w naszym związku nie istnieją (i nie jest to nic nowego, taki stan utrzymuje się już 3-4 lata). Tzn s-x jeszcze jakiś co 2-3 miesiące jest, ale nie przytulamy się do siebie, np oglądając film albo przed zaśnięciem (śpimy pod dwiema kołdrami), nie ma między nami nawet zwykłych pieszczot. On nic nie inicjuje, gdy ja chce się przytulić, to mnie delikatnie odpycha, albo przytula na chwile, żeby mieć spokój. On uważa, że tego nie potrzebuje. Czasem proponuję, żebyśmy zrobili sobie masaż, poprzytulali się przed snem, spali pod jedną kołdrą, ale on nie chce. Tak prawde mówiąc nie mam już pomysłów jak go do czegokolwiek zachęcić, nawet nie mam na myśli już nawet sexu, ale zwykłą intymność. Czasem się zastanawiam czy on nie jest ze mną, bo mu wygodnie i już przyzwyczaił się do mojej obecności w jego życiu, ogólnie nasz związek jest dość udany, tylko strefa intymna kompletnie nie istnieje. Nie będę ukrywać, że podświadomie wpływa to na poczucie mojej wartości jako kobiety. Nie wydaje mi się, żeby mnie zdradzał.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Czyli nie jest udany. Jak dla mnie w zdrowy związek opiera się na 3 filarach:
1. s-x/pożądanie
2.
U mnie taki stan się utrzymywał przez może rok, po urodzeniu dziecka. Ale było dużo nerwów, obowiązków, różowa hmm przemęczona nie wyglądała pociągająco. Unormowało się i jest ok.
Więc niech Twój chłop się ogarnie, bo to nie jest ani normalne ani zdrowe.
@mirko_anonim: nooo, ogólnie to facet nie chce mnie dotykać, nie chce mnie głaskać, nie chce mnie masować, nie chce okazywać mi czułości, nie chce uprawiać ze mną seksu, ale nasz związek jest dość udany mordo mówię ci uwierz mi ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
To jest kwestia hormonów, prolaktyna sprawia, że kobiety nie mają ochoty na s--s, mają ochotę zajmować się dzieckiem. Tak w dużym skrócie. Stosunkowo wysoki poziom prolaktyny utrzymuje się około 3 miesiące po zakończeniu karmienia piersią.
S--s i czułości są bardzo ważne w związku. Co się takiego wydarzyło te kilka lat temu, że od tamtej taka mocna zmiana? Czy może on nigdy nie był tym zainteresowany i wytrzymał do tamtego momentu dla Ciebie?
Jaka by nie była odpowiedź - to trzeba działać. Szybko i skutecznie. Inaczej, po
Jeśli jesteś na to