Wpis z mikrobloga

Jakim cudem Pan Żółtek nie miał problemu z zebraniem 100 tysięcy podpisów aby wystartować wyborach prezydenckich, a taki typ jak Stanowski nie może tego zrobić?

Nieźle to musiało Ksysia zaboleć bo po "zniszczeniu" tradycyjnych mediów swoim wcale niestronniczym kanałem zero teraz w głowie miał pewnie projekcje, że będzie 5% i ośmieszy ludzi którzy w polityce są od lat. Tymczasem ma poparcie na granicy błędu statystycznego i problem z zebraniem podpisów xD

#stanowski #kanalzero #polityka #wybory
KiedysMialemFejm - Jakim cudem Pan Żółtek nie miał problemu z zebraniem 100 tysięcy p...

źródło: 5eeb1bb433259_o_medium

Pobierz
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jaszczompukabra a nie mam aż takiej wiedzy żeby się wypowiadać o całym kanale ale mazurka tego pisowskiego manipulanta też nie trawie bo po nim zawsze jawnie było widać że jest psem kaczynskiego.. ciekawią mnie za to te telewizje republiki i psudo dziennikarze typu rachoń czy holecka ziemkiewicz czy oni naprawdę wierzą w to co p------ą i są pożytecznymi debilami dla pisu czy to po prostu czysto wyrachowane s-----------o ludzkie wycelowane w
  • Odpowiedz
@Jaszczompukabra jedyne co na tym kanale trochę więcej oglądałem to te poranki rozrywkowe ale tam nie p------ą raczej o polityce i nie są sądzę żeby taki prowadzący np tede dał się w ciągnąć w pisowską narrację bo on całe życie ciśnie bekę z pisu
  • Odpowiedz
Ground zero ma wartość merytoryczną, ale ciężko się przebić przez stronę kanału, jak połowa filmów ma miniaturkę - uśmiechnięta morda mazurek+stanowiski z propaganda o nieudolności rządu i co "źle zrobił Trzaskowski" w formie kabaretu Koń Polski, a druga połowa to zasmucona morda mazurka z materiałem broniącym kolejnego krystalicznie czystego posła z Suwerennej Polski i dlaczego udał się na wygnanie na Węgry. K**wa nowa jakość mediów
  • Odpowiedz
Innym problemem jest to, że olbrzymia większośc internautów wie, że Stanowski to jakiś przekrętas. jakieś dzikie spółki zarejestrowane na Cyprze, szukanie jakichś ludzi do pracy za 20k miesięcznie, propisowskie współprace z pisem... do tego jakieś showmeństwo, bycie bananem odrealnionym od potrzeb zwykłych, biednych ludzi - tak osoba śmierdzi na kilometr.

@smallboobslover:

Wyborcza prowadziła swoje śledztwo PRZEZ ROK i jedyne co znalazła na Stanowskiego to reklamowanie przez niego hazardu. ( ͡
  • Odpowiedz