Aktywne Wpisy

gobi12 +867
Pakowanie pakietów z ostatniego w tym roku zbioru chili jak widać na zdjęciu jest w trakcie, więc pomyślałem o jeszcze jednym #rozdajo
W losowaniu można wygrać taki pakiet zawierający około 13-14 różnych odmian chili, każdej odmiany jest po 2-4 sztuki. Dodatkowo w tej turze dokładam także pojedyncze sztuki zielonych Jalapeno różnych odmian.
Losowanie spośród plusujących ten wpis. Wysyłka paczkomatem na mój koszt.
--
W losowaniu można wygrać taki pakiet zawierający około 13-14 różnych odmian chili, każdej odmiany jest po 2-4 sztuki. Dodatkowo w tej turze dokładam także pojedyncze sztuki zielonych Jalapeno różnych odmian.
Losowanie spośród plusujących ten wpis. Wysyłka paczkomatem na mój koszt.
--
źródło: temp_file8808538885031559974
Pobierz
mitotasak +43
Ach wstaje kolejny dzień, wspaniały dzień krucjaty antypsiarzy xD jak tam, byliście już na porannym liczeniu kup pod blokiem? Ale zobaczcie są też plusy tego. Nie macie psa, ale zaliczacie poranną aktywność (✌ ゚ ∀ ゚)☞ a może nawet jakaś Julka będzie na spacerze ze swoim yorkiem, to chociaż sobie popatrzycie.
#psiarze #psy #psiegryw
#psiarze #psy #psiegryw

Powstanie kolejny serial o “piekle kobiet” o tym samym tytule.
#film #seriale #tvn #max #hbomax #pieklokobiet #dyskryminacjamezczyzn
źródło: IMG_2693
Pobierzbaby: robią rzeczy dla bab
chłopy: niech ktoś
źródło: fdNxxAJSrsSIeeSS5DguAYYJn0Yt0UB0
PobierzAle to jest standard u tego typu "wojowników o prawa mężczyzn". Mają w dupie nierównością, której są dla nich pałką na baby. Przez swoje ograniczeniami społeczne się radykalizują i z buta stają się odpowiednikiem najbardziej radykalnych feministek.
A ta reżyserka co podał sam OP nagrała film pdt Tata, który przedstawia
źródło: temp_file2476473031296628066
Pobierz@sildenafil: xD Biedny skrajnie dyskryminowany mężczyzno, chlip chlip. Naprawdę mnie nie dziwi że ludzie pogardzają takimi dzbanami z kompleksem ofiary.
Ten przekaz jest niezgodny z rzeczywistością
Tak działa korpo i dzisiejszy świat, a popkultura ma też duży kawał wkładu w to, by nienawidzić kobiet czy kpić z incelstwa. Gra na polaryzacje to zaciskanie pętli na własnej szyi.
@sildenafil: tak jak Terminator czy The Walking Dead. No i?
Zapytajcie się, gdzie jest granica, kiedy kobiety przestaną być uciskane, a zostaną uprzywilejowane - nigdy wam nie odpowiedzą.