Aktywne Wpisy
cotozazycie +4
Planuje wyjazd na dluzej do Norwegii i na tak dlugo na ile to bedzie mozliwe i oplacalne zabieram samochod z Polski. Mam assistance na 1000km a jestem z Malopolski wiec poza zasiegiem. Pytanie czy jest tu jakis mechanik z okolic Szczecina z ktorym moglbym nawiazac kontakt(na dzisiaj wystarczy jedynie tutaj na wykopie) w razie awarii i potrzeby odstawienia tego samochodu do naprawy?
#mechanika #mechanikasamochodowa #samochody #
#mechanika #mechanikasamochodowa #samochody #

wiesiu2 +182
CyberFolks właśnie próbowało "po cichu" podmienić mi pakiet serwera. Budzę się rano, a w skrzynce mail z informacją o kończącej się usłudze i fakturą na 1 099,00 zł netto – za hosting „wp_FLY”, którego nigdy nie zamawiałem. Loguję się do panelu, a tam okazuje się, że zamiast dotychczasowego pakietu za 699 zł netto, nagle mam coś droższego o 400 zł. Tego typu zagrywki kojarzyły mi się dotąd z #homepl czy

źródło: cf
Pobierz
Powstanie kolejny serial o “piekle kobiet” o tym samym tytule.
#film #seriale #tvn #max #hbomax #pieklokobiet #dyskryminacjamezczyzn
źródło: IMG_2693
Pobierzbaby: robią rzeczy dla bab
chłopy: niech ktoś
źródło: fdNxxAJSrsSIeeSS5DguAYYJn0Yt0UB0
PobierzAle to jest standard u tego typu "wojowników o prawa mężczyzn". Mają w dupie nierównością, której są dla nich pałką na baby. Przez swoje ograniczeniami społeczne się radykalizują i z buta stają się odpowiednikiem najbardziej radykalnych feministek.
A ta reżyserka co podał sam OP nagrała film pdt Tata, który przedstawia
źródło: temp_file2476473031296628066
Pobierz@sildenafil: xD Biedny skrajnie dyskryminowany mężczyzno, chlip chlip. Naprawdę mnie nie dziwi że ludzie pogardzają takimi dzbanami z kompleksem ofiary.
Ten przekaz jest niezgodny z rzeczywistością
Tak działa korpo i dzisiejszy świat, a popkultura ma też duży kawał wkładu w to, by nienawidzić kobiet czy kpić z incelstwa. Gra na polaryzacje to zaciskanie pętli na własnej szyi.
@sildenafil: tak jak Terminator czy The Walking Dead. No i?
Zapytajcie się, gdzie jest granica, kiedy kobiety przestaną być uciskane, a zostaną uprzywilejowane - nigdy wam nie odpowiedzą.