Aktywne Wpisy
ninjav9max +300
25 lat za obrazę witaminki
#pieklomezczyzn
#pieklomezczyzn

źródło: 7bf95208-7ea4-437f-8f63-c422916c89f8
Pobierz
gonzo91 +161
#uk #emigracja
Nie wiem czy #chwalesie czy #zalesie .
Dzisiaj kończy się mój ponad 6 letni "epizod" w UK. Przyleciałem do #uk w lutym 2019 mając prawie 28 lat.
Przetrwałem covidy, skoki cen prądu, powrót "do normalności", inflacje. Ogółem nie żyłem źle. Nie jestem jakimś specjalistą. Ale praca była zawsze 5 min rowerem od domu, za pieniądze za które w East Yorkshire nie brakowało
Nie wiem czy #chwalesie czy #zalesie .
Dzisiaj kończy się mój ponad 6 letni "epizod" w UK. Przyleciałem do #uk w lutym 2019 mając prawie 28 lat.
Przetrwałem covidy, skoki cen prądu, powrót "do normalności", inflacje. Ogółem nie żyłem źle. Nie jestem jakimś specjalistą. Ale praca była zawsze 5 min rowerem od domu, za pieniądze za które w East Yorkshire nie brakowało
Zapraszam do dyskusji.
Mizoginia...
Tak samo incel. Ja zostałem Tak nazwany, bo uznałem że zbyt zobowiązujące miejsca są słabym pomysłem na pierwsza randkę. Zwłaszcza z tinderów.
Mizoginia została mi zarzucona w towarzystwie, bo uznałem że wszyscy mamy równe prawa do takiej samej pracy a płeć nie gra tu roli. Oczywiście zostałem zakrzyczany przez typiary
@ElenaRain a mnie jakaś dziewczyna kiedyś złapała za tyłek, to mam większe chyba doświadczenie. Ja nie oski. Rozumiem co masz na myśli te zaczepianie, bo wyobraź sobie że nas też zaczepiają w ciemnych parkach tylko nam chcą w ryj dać.
źródło: temp_file2382600193286635401
Pobierz@ElenaRain: no fakt, 84 procent (!!!) polek jest molestowanych seksualnie, w gazecie wyborczej tak pisali więc to musi być prawda. Dżungla dosłownie, nie to co w cywilizowanej bezpiecznej szwecji czy niemcowni.
@programista3k @tubkas12
Ja tam nigdy jej mieć nie będe więc mnie to na szczęście nigdy nie bedzie dotyczyć, być może, dla was to źle, że was tak zaczepiają, ale to już nie mój problem ¯_(ツ)_/¯