Aktywne Wpisy

mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Cześć, ojciec mojego narzeczonego buduje jemu (nam) dom. Naszym zadaniem jest ten dom wykończyć, podział kosztów pewnie około 50/50
Dom na 99% będzie przepisany na narzeczonego i nie będę miała do niego praw. Przepisanie może się odbyć za 2/5/10 lat, raczej nie teraz.
Narzeczony mówi że chce się dogadać na wypadek gdybyśmy się rozstali, że się rozliczymy.
PYTANIE:
Cześć, ojciec mojego narzeczonego buduje jemu (nam) dom. Naszym zadaniem jest ten dom wykończyć, podział kosztów pewnie około 50/50
Dom na 99% będzie przepisany na narzeczonego i nie będę miała do niego praw. Przepisanie może się odbyć za 2/5/10 lat, raczej nie teraz.
Narzeczony mówi że chce się dogadać na wypadek gdybyśmy się rozstali, że się rozliczymy.
PYTANIE:

dran2 +65
Po 5 tygodniach dojrzewania domowe guanciale jest gotowe, czas na carbonarę ( ͡º ͜ʖ͡º)
#gotujzwykopem #kuchniawloska
#gotujzwykopem #kuchniawloska

źródło: temp_file8525532072933045340
PobierzCzy dodajecie czosnek do carbonary?
- No pewnie! 54.7% (251)
- Nigdy! 45.3% (208)
Jakis czas temu zostalam pobita. Policja znalazla winnego i miesiac temu odbyla sie rozprawa. Koles przyznal sie do winy, jednak sad zapeoponowal ugode. Wrunkiem ugody bylo wplacenie 2k zadoscuczynienia do 15 dnia tego miesiąca. Jednak nie dostalam przelewu od tego patusa. Czy ktos moglby mi nakreslic co powinnam dalej zrobic? Sedzia mówila cos o pismie do prokuratury gdyby sie on nie wywiazal z warunków. Jednak bylam strasznie zestresowana i pamietam to jak przez mgłe
#prawo #sad
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt