Aktywne Wpisy

Paszczakova +39
Przyjdzie dziś paczuszka

źródło: 1000001962
Pobierz
Megasuper +37
No jak tam ocieplenie klimatu? Już się spaliliście? Gdyby to był najcieplejszy maj to pewnie byście trąbili wszędzie że to już apokalipsa. A jak jest najzimniejszy to wszyscy milczą bo nie pasuje do narracji oszołomów #klimat #ekologia #ocieplenie

źródło: temp_file5636405472127892459
Pobierz
Całkiem całkiem ten film, byłem sam z synem w sali więc był luzik, nie było krzyków dzieciaków itd.
Jacek Koman zagrał bardzo dobrze i myślę że to dzięki niemu głównie ten film jest "dobry"
Głowacki zagrał dosłownie kilka minut na ekranie, podobnie jak Foremniak.
Nie dziwię się że Kot zrezygnował z roli bo pewnie miał grać za Głowackiego a występował tyle co nic.
Świeży na pewno najlepiej, reszta trochę sztywno, od Kingi spodziewałem się więcej.
Co ciekawe film mi się w ogóle nie dłużył.
Złapałem się na samym końcu że ani razu nie spojrzałem na zegarek ile jeszcze do końca.
Nie było nie licząc na końcu reklamy hulajnóg żadnych nachalnych reklam jak to jest typowo w polskich filmach czy serialach.
Z całej ekipy nie widziałem tylko Wersow i Kostka. Reszta miała jakieś mini role, nawet na 3 sekundy ale mieli.
Ode mnie takie 6/10 i raczej tylko dla fanów ekipy/friza.
Jeśli ktoś pójdzie na randkę z dziewczyną to raczej się nie wynudzi ale czy porucha po filmie? Nie wiem.
#friz #ekipa #genzie
Moim zdaniem także był co najmniej niezły, część ekipowiczów trochę sztywno
@topikPajak Tzn był jeden tekst ale nie wiem czy świadomie wprowadzony do filmu czy to tylko taka rola dyrektora XD gdy powiedział istoty uczniowskie XD zamiast uczniowie
@MrBeast: Przepraszam, ale tutaj muszę jednak obronić Kingę. Trzeba przede wszystkim pamiętać, że ci ludzie mimo wszystko nie są zawodowymi aktorami a bardzo często nawet zawodowi aktorzy którzy zajmują się tylko i wyłącznie tym zostają nimi z przypadku też nie wypadając jakoś wybitnie. Prosty przykład te wszystkie programy na Nickelodeon które były z aktorami czy sitcomy amerykańskie. Trzeba