Aktywne Wpisy
Minimalna w Polsce obecnie to 3510zł netto.
Wszedłem na stronę a ogłoszeniami samochodów żeby sprawdzić jakieś auto które mi się podoba wizualnie.
Gdyby odkładać 100% wynagrodzenia potrzeba 44 miesiące żeby odłożyć na takie auto o ile oczywiście jego cena nie wzrośnie.
Załóżmy jednak inny scenariusz realistyczny że mogę odkładać 500zł miesięcznie bo reszta idzie na wynajem + jedzenie.
Wtedy czas odkładania pieniędzy wzrasta do 309 miesięcy czyli ponad 25 Lat!!!
Wszedłem na stronę a ogłoszeniami samochodów żeby sprawdzić jakieś auto które mi się podoba wizualnie.
Gdyby odkładać 100% wynagrodzenia potrzeba 44 miesiące żeby odłożyć na takie auto o ile oczywiście jego cena nie wzrośnie.
Załóżmy jednak inny scenariusz realistyczny że mogę odkładać 500zł miesięcznie bo reszta idzie na wynajem + jedzenie.
Wtedy czas odkładania pieniędzy wzrasta do 309 miesięcy czyli ponad 25 Lat!!!

źródło: Zrzut ekranu 2025-04-14 040433
Pobierz
Seaman193 +2
#zareczyny #pierscionek #diament pytanie do panów którzy robili pierścionek zaręczynowy na zamówienie z diamentem. Niebawem bo w tym roku planuje się oświadczyć i powoli szukam odpowiedniego pierścionka ( ͡° ͜ʖ ͡°) Stwierdziłem że kupię diament oddzielnie a pierścionek zostanie wykonany przez złotnika. Czy strona e-diamenty.pl na której można zakupić dany kamień jest warta uwagi? Czy może szukać gdzie indziej? Może ktoś może
Codziennie to samo. Brak szans na zmianę.
Dramat jakiś. Mam odruchy wymiotne na myśl że jutro czeka kolejny dzień i do usranej śmierci to będzie tak wyglądać...
źródło: 1000000305
PobierzKomentarz usunięty przez autora
https://youtu.be/QifPZzCpkdI?si=2U58z9_ZFCs0tV2V