Aktywne Wpisy
zmarnowany_czas +13
Pytanie do bezdzietnych, którzy również nie planują dzieci w przyszłości — jaki jest wasz plan na przyszłość? Na starość? Jak się utrzymacie, jak macie zamiar przeżyć starość?
Nie pytam aby oceniać, jestem po prostu ciekawy, ale i mam też znowu minimalum czasu, to myślałem skrobnąć coś na ten temat, ale potrzebuję jakichś informacji od samych zainteresowanych.
Komentarze w stylu "hehe jak coś to pójdę z liną do lasu" i inne bzdury będę
Nie pytam aby oceniać, jestem po prostu ciekawy, ale i mam też znowu minimalum czasu, to myślałem skrobnąć coś na ten temat, ale potrzebuję jakichś informacji od samych zainteresowanych.
Komentarze w stylu "hehe jak coś to pójdę z liną do lasu" i inne bzdury będę

W Polsce nie brakuje pracy, brakuje tylko pracy pozwalającej na godne życie. W wielkich miastach jak Wrocław czy Warszawa można od ręki znaleźć pracę która nie pozwoli ci się utrzymać wynajmując mieszkanie w tym samym bloku w którym byś pracował. W powiatowych natomiast jest jeszcze gorzej - wszyscy solidarnie zarabiają od minimalnej do minimalnej+300, inżynier w mieście powiatowym zarabia 35zł/h (kasjer w Rossmanie w Warszawie dostaje 36zł/h).
Samo przebywanie w takim towarzystwie to juz dla niego cos wielkiego, pewnie mnostwo osob by chcialo byc na jego miejscu.
Ciekawe czy jego rodzice wiedza co robi i gdzie przebywa. Ten jego taniec ostatnio to masakra, jak koszule odpiął to już brak słów. Widać, że oni tam mają z niego bekę, ta Domi to chyba też chciała coś dla jaj zrobić a Pesel od razu zaczął na poważnie mówić kiedy Boxdel go pytał o relację z tą dupą xD Niby Baxton kontroluje i cały czas pyta czy wszystko okey ale to specjalnie żeby nikt nie mógł się do niego przywalić. Ciekawe czy bedzie tez na gali, czy Boxdel załatwi mu wejsciowke VIP.
#famemma
@Bunsen: To najwyżej się zwali, całość znęcania i ośmiesznia pesela że to wina ekierta i c--j pora na csa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: cswykop
Pobierzźródło: 64346fcecb0d79a42b6f56039874547c84c8f86487348baf69a9ae50009ea8b4
Pobierz