Wpis z mikrobloga

Patrzcie co się o--------a w komentarzach XD. Jak masz czelność nagrać rozmowę nie z tym kandydatem co trzeba to zostaniesz zgnojony. Widzieliście kiedykolwiek taki atak pod video kandydata z "prawej strony"?
#polityka
mlodygustaw - Patrzcie co się o--------a w komentarzach XD. Jak masz czelność nagrać ...
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 10
@salanderek: właśnie ja do tego pije bo widziałem te wywiady i nikt nie dawał o to j-----a. Nawet Berkowicz i Tarczyński nie zostali tak zaatakowani. Nawet tutaj nie jest zaatakowany sam Trzaskowski tylko też gospodarz rozmowy Wini.
  • Odpowiedz
@mlodygustaw: Miałem nie głosować na dra Rafała Trzaskowskiego, ale jeśli ich tak boli ten Trzaskowski, to znaczy, że jest dobrym kandydatem i ma dobre pomysły, więc trzeba na niego oddać głos.
  • Odpowiedz
@mlodygustaw: sekta gimbusów i dresiarzy. Dresiarze dostają piany na pysku, bo są faszystami i nie po drodze im z pluralizmem, szczególnie w mediach, które uważają za "swoje". Gimbusy, bo chcą być krawędziowi. I tak się kręci ta konfiarska karuzela s*ierdolenia.
  • Odpowiedz
Miałem nie głosować na dra Rafała Trzaskowskiego, ale jeśli ich tak boli ten Trzaskowski,

@M4rcinS: Hahaha, "miałem nie głosować na pisiorów, ale skoro wszyscy tak bóldupią na nich, to...."
  • Odpowiedz
Jechanie z Mentzenem i Nawrockim od pierwszych sekund xd

@JETgum: Ale czy niesłuszne? Jeśli chodzi o Mentzena, to z tego co widziałem zrobili po prostu kompilację jego wypowiedzi. Nawrockiego to czepiają się głównie o powiązania ze światem przestępczym, czy ostatnio wypomniano mu jego alter ego zaprzęgnięte do promocji własnej osoby. To co, powinni to przemilczeć?

Najlepiej niech Sławek jeszcze częściej obraża dziennikarzy i recenzuje pytania, zamiast na nie odpowiadać. Może
  • Odpowiedz