Aktywne Wpisy

zyd_z_pasji +781
Zarabiam w Polsce obecnie 8200zł netto. Wszedłem na stronę z ogłoszeniami samochodów żeby sprawdzić jakieś auto które mi się podoba wizualnie. Gdyby odkładać 100% wynagrodzenia potrzeba 413 miesięcy żeby odłożyć na takie auto o ile oczywiście jego cena nie wzrośnie. Załóżmy jednak inny scenariusz realistyczny że mogę odkładać 2500zł miesięcznie bo reszta idzie na wynajem + jedzenie + hobby. Wtedy czas odkładania pieniędzy wzrasta do 1356 miesięcy czyli ponad 113Lat!!! Takie proste

źródło: temp_file4471770259057894615
Pobierz
kommie +128

źródło: il20250413_905845615_xlarge
Pobierz
Miałem kilka fajnych błędów. Jako że potrzebuje na każdego gracza osobny klawisz na klawiaturze (w sumie 25-30 klawiszy) to używam wszystko z numerycznej (13) dodatkowo średniki, plus, minus, nawiasy kwadratowe itp. (7) i klawisze funkcyjne (10).
Podczas pierwszych prób w LFR WoW po chwili leczenia zaczął mi crashować. Totalnie, bez komunikatu. Raz, drugi, trzeci.
Zacząłem się zastanawiać o co chodzi. Okazało się że jako że pod dany klawisz przypisuje różne czasy w zależności od tego czy jest alt, ctrl, shift i odpowiednie kombinacje (daje to w sumie 8 czarów pod klawisz) to podczas leczenia gracz który aktualnie był przypisany pod klawisz F4, potrzebował leczenia z Altem... No i się WoW zamykał... ¯\(ツ)/¯
Drugim fajnym błędem była totalna blokada w trakcie encounterów. Bot totalnie przestał castować i robić cokolwiek. Działanie polega na tym że co klatkę zbieram sobie tablicę graczy w raidzie i sortuje ich wg. HP. Najmniej hp na początku, zdrowi na końcu. Problem był tylko taki że zapomniałem usuwać martwych graczy z listy, przez co lądowali na froncie kolejki i blokowali jakiekolwiek działania.
Czary takie jak innervate czy incarnation (drzewko) castuje z palca. Z dwoma innervate'ami podczas walki bossy z reguły kończę na 10% many. Mam wrażenie jeszcze że troche progi są źle poustawiane ale to kwestia doszlifowania.
Efflorescence niestety nie da się obsłużyć onTarget i trzeba wybrać cel ręcznie. Tutaj raczej nie widzę żadnego obejścia i tak już zostanie.
Dwa bossy z LFR poniżej na screenie.
do obserwowania/czarnolistowania - #wowbot
#worldofwarcraft #wow
źródło: wow
PobierzNa ten moment rozwiązałem to tak, że w CombatEvencie wykrywam czar Efflorescence rzucony przeze mnie. Jeżeli
Możesz dodać jeszcze info jaki ilevel i jakie bossy co może udałoby się to jakoś porównać do innych graczy. Dodatkowo na LFR praktycznie nic się nie leczy. Bossy obrażeń nie biją, a jedynie smyrają.
Czekam na dalszy rozwój, może na jakiegoś normala/HC wbijesz? (
iinervate, tree of life i efflorescence odpalam z palca w odpowiednim momencie, tak samo heart of the wild na ktory w kodzie mam trigger i jezeli nikogo krytycznie nie trzeba leczyc to spamuje wrath w celu
źródło: Bez-nazwy-1
Pobierz