Aktywne Wpisy

Gmeras +251
Witajcie Mirki i Mirabelki
Chciałem napisać kilka słów z szacunku do Was, choć będzie ich niewiele, bo i niewiele się dzieje. Dopadła nas rutyna, z czego ogromnie się cieszę.
Jak sobie radzimy? Myślę, że rewelacyjnie. Nie chcąc się chwalić, to naprawdę nie mam sobie nic do zarzucenia. Myślę że dobrze radzę sobie w tej niespodziewanej roli samotnego ojca.
Na Dzień Mamy odwiedziliśmy grób, oczywiście z laurką od syna.
Czy syn szuka mamy? Nie. Ale
Chciałem napisać kilka słów z szacunku do Was, choć będzie ich niewiele, bo i niewiele się dzieje. Dopadła nas rutyna, z czego ogromnie się cieszę.
Jak sobie radzimy? Myślę, że rewelacyjnie. Nie chcąc się chwalić, to naprawdę nie mam sobie nic do zarzucenia. Myślę że dobrze radzę sobie w tej niespodziewanej roli samotnego ojca.
Na Dzień Mamy odwiedziliśmy grób, oczywiście z laurką od syna.
Czy syn szuka mamy? Nie. Ale

Wrrronika +192
UWAGA
NIEPOTWIERDZONE INFORMACJE
Mahomed Tuszajew został odnaleziony jako członek komisji w Grochowicach Wolnych.
#codziennytuszajew #heheszki
NIEPOTWIERDZONE INFORMACJE
Mahomed Tuszajew został odnaleziony jako członek komisji w Grochowicach Wolnych.
#codziennytuszajew #heheszki

źródło: 1000029452
Pobierz
Filmik opublikowany przez Państwową Straż Graniczną Polski
#polska #strazgraniczna #wojsko #wojskopolskie #swiat
#ukraina (dla zasięgu)
@Godziu73: nieuprawnione przekroczenie granicy to nie przestępstwo tylko wykroczenie, w przeciwieństwie do nawoływania do zabijania ludzi, co już przestępstwem jest i grozi za to do 3 lat pozbawienia wolności.
a jonski z trela tam z pizza latali...
@fastmotion: i źle, bo jak ktoś się takimi metodami próbuje dostać to żołnierz WP powinien móc strzelić chociażby z gumowej kuli.
Do
@jan-banas: Częściowo tak. Wcześniej tam nawet nie było tych belek poziomych i można było lewarkiem go rozepchać w chwilę.
Inna sprawa, że PiS takie g---o postawił, że najlepiej byłoby to od zera zbudować. Tam powinna prokuratura zarzutami na prawo i lewo rzucać bo tu nakradli jak
Komentarz usunięty przez moderatora