@mirko_anonim: W Polsce aborcja jest legalna. Wystarczy, że taka Julka pójdzie do psychiatrki Maji Herman i nazmyśla, że ma depresję i choroba zagraża dziecku. Z tym świstkiem Julka udaje się do przeprowadzenia "zabiegu".
Wracając do tematu różne są powody ojkofobii. Przede wszystkim utrwalanie że to co na zachodzie to lepsze i bardziej egzotyczne. Panuje również narracja, że świat zachodni jest bogatszy i tam jest wszystko gotowe. U nas trzeba się
@mirko_anonim: zadawnione kompleksy pracowicie i starannie hodowane przez mendia głównego ścieku, począwszy od gówna czerskiego poprzez teleprogramatory a skończywszy na tzw. "nowych technologiach" czyli internetach.
Tak mi się skojarzył taki stary dowcip. "Panie doktorze, moja żona ma kompleks niższości, co zrobić żeby jej to nie przeszło?"
Gdyby baby wiedziały, że z tego może być bezpłodność i nowotwory, to by się może dwa razy zastanowiły. Ale wracając do pytania, jak dzień i noc non stop pierzesz witaminkom mózgi od ponad 50 lat, że rodak gorszy, to czego się spodziewasz. To nie jest nic nadzwyczajnego, że polki o wiele częściej wchodzą w związki z obcokrajowcami, o fali emigracji dziewczyn możesz poczytać z książek,
Wracając do tematu różne są powody ojkofobii. Przede wszystkim utrwalanie że to co na zachodzie to lepsze i bardziej egzotyczne. Panuje również narracja, że świat zachodni jest bogatszy i tam jest wszystko gotowe. U nas trzeba się
Tak mi się skojarzył taki stary dowcip. "Panie doktorze, moja żona ma kompleks niższości, co zrobić żeby jej to nie przeszło?"
Gdyby baby wiedziały, że z tego może być bezpłodność i nowotwory, to by się może dwa razy zastanowiły.
Ale wracając do pytania, jak dzień i noc non stop pierzesz witaminkom mózgi od ponad 50 lat, że rodak gorszy, to czego się spodziewasz.
To nie jest nic nadzwyczajnego, że polki o wiele częściej wchodzą w związki z obcokrajowcami, o fali emigracji dziewczyn możesz poczytać z książek,