Aktywne Wpisy

zartoska +3
Co można robić w piątek wieczorem na wsi nie mając kolegów?
Alkoholu nie piję
Alkoholu nie piję

mirekpngtif +1
Proszę o ocenę, ale zwykłym racjonalnym podejściem, a nie żadnym pillami czy emocjami.
Czy jak na czwartej randce kobieta mi wyznaje, że pół roku temu zakończyła związek, ale faceta, który zostawił ją dla innej, dalej ma w sercu, pokazuje mi jego zdjęcia i do tego cały czas mają ze sobą kontakt ze względu na pracę, to czy to czas na ewakuację? Czy może ja przesadzam?
Tylko nie piszcie, że taką kobietę trzeba było na
Czy jak na czwartej randce kobieta mi wyznaje, że pół roku temu zakończyła związek, ale faceta, który zostawił ją dla innej, dalej ma w sercu, pokazuje mi jego zdjęcia i do tego cały czas mają ze sobą kontakt ze względu na pracę, to czy to czas na ewakuację? Czy może ja przesadzam?
Tylko nie piszcie, że taką kobietę trzeba było na
- Niskie i proste podatki
- Koniec z zielonym ładem i ETS (cena prądu od razu leci o połowę)
- Koniec z darmową opieką zdrowotną i 800+ dla Ukraińców
- Dwa samochody, grill i soczysta karkówka - dla tych którym chce się pracować
Tymczasem oferta Trzaskowskiego:
- Jedzenie robaków bo planeta płonie
- Kolejne strefy wykluczania komunikacyjnego biednych zwane dla niepoznaki SCT
- Skrobanki dla julek i śluby dla homo
- Centra migracyjne bo jeszcze za mało płacimy na przybyszy
Niestety wszystko wskazuje na to że polacy wybiorą rafałka bo przystojny i mówi po francusku. Ehhm ale ten naród jest durny
#polityka #bekazlewactwa #konfederacja #wybory #warszawa #trzaskowski
XD
Nawet się nie staracie
Raczej kłamstwa doktora Mentzena.
Nic z tej swojej "oferty" nie jest w stanie zrealizować.
@CoDwa: Brakuje tylko jednego - informacji kto za to zapłaci. Ale jak widać niektórym wystarczy obietnica gruszek na wierzbie.
źródło: zdc
Pobierz@CoDwa: A przedstawi jak to ma zamiar wprowadzić czy znowu s-------i przed dziennikarzami?
Komentarz usunięty przez moderatora
@CoDwa: On nie ma żadnej oferty chociaż będzie klepał wszystko co chce UE i Tusk. Oczywiście jak wygra.
|Teraz jest za i przeciw wszystkiemu. Zależy skąd wiatr wieje tak się ustawia.
źródło: Ck_sQuwUoAAaSGF
Pobierz1. Robaki są źródłem bardzo zdrowego białka, są też wykorzystywane jako naturalny barwnik spożywczy, pozwalają przy tym zaoszczędzić firmom przy produkcji jedzenia, co zwiększa zyski prywatnego kapitału.
2. Strefy wykluczenia są korzystne, ponieważ pozwalają udrożnić transport, doprowadzając do szybszego przepływu towarów i ludzi, zwiększając dochody prywanych firm
3. Zezwolenie na aborcje w Polsce jest bardzo korzystne, ponieważ kapitał wydany na aborcje nie ucieka do Czech czy Niemiec
4. Centra
@