Wpis z mikrobloga

Obrończyni kurierów się znalazła "Bez przesady czasem prywatne samochody gorzej blokują, bo nie chce się niektórym podejść. A tutaj widać, że kurier ma dużo paczek. Załaduje i odjedzie. Paczkę każdy chętnie odbierze ale tolerancji zero. A przejście może trochę utrudnione, ale jest. A swoją drogą jeśli chodzi o Panią to myślę, że nie każdy jest upoważniony, żeby mówić babcia. Więc trochę refleksji I zrozumienia."

Jak można być tak s----------m ? #krakow #orlen #paczka
cyberspace - Obrończyni kurierów się znalazła  "Bez przesady czasem prywatne samochod...

źródło: Zrzut ekranu 2025-03-24 o 13.47.16

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cyberspace: tacy ludzie są chyba na każdej osiedlowej grupie. U mnie gość z inpostu często zasłania widoczność na skrzyżowaniu/blokuje chodnik przy paczkomacie, ktoś o tym wspomni na grupie na fb, to zaraz się zlecą ludzie pod tytułem "przecież musi jakoś rozładować paczki". Tylko to, że inpost nie pomyślał o tym podczas lokalizacji paczkomatu, to tylko i wyłącznie ich problem.
  • Odpowiedz
@goferek: A ci ludzie to też na przykład mają podobny problem, że gdzieś muszą zaparkować, a akurat centralnie pod mieszkaniem nie ma to zastawią chodnik albo jeszcze coś innego?
  • Odpowiedz