Wpis z mikrobloga

@mariusz-madejczyk: Tym niedorozwiniętym, socjopatycznym nastolatkom w głowie jedynie marzenie o trzasku pękających dup jak rosyjskiemu kandydatowi Mentzenowi uda się osiągnąć wyższy niż zakładany wynik. Wszystko kręci się wokół orania, tyłków, masakrowania. Do tego te dzieci myślą, że jak na spotkania z Mentzenem przychodzą ludzie, to na spotkania z innymi kandydatami nikt nie przychodzi, bo przecież "lud chce Mentzena". Ależ będzie zdziwienie po pierwszej turze.
  • Odpowiedz
@Sathanas_Gloriam: Pro-rosyjski to akurat jest tęczowy trzaskuś który chce wprowadzać nielegalnych imigrantów do Polski i Europy.
A przecież nie jest tajemnicą, że to Białoruś ich nam tu próbuje codziennie wciskać.
  • Odpowiedz
  • 454
@andbatros: czemu debile z konfederacji zamiast podać konkretne argumenty to zaczynają od "tęczowy trzaskuś" albo "bążur"? Jeszcze bym to przyjął, gdyby za tym szedł faktyczny argument, anie powielanie fake newsów i manipulacji.
  • Odpowiedz
Pro-rosyjski to akurat jest tęczowy trzaskuś który chce wprowadzać nielegalnych imigrantów do Polski i Europy.

@andbatros: No nie chce mi się wierzyć, że ktoś na poważnie może takie głupoty wypisywać tak z własnej woli, robiąc z siebie pajaca. To jest wręcz niemożliwe, aby ktoś się tak prostytuował dla jakiegoś polityka za darmo xd
  • Odpowiedz
@garm_: czemu debile z POPiSu zamiast podać konkretne argumenty to zaczynają od "konfederussia" albo "prorosyjska konfederacja"?
Jeszcze bym to przyjął, gdyby za tym szedł faktyczny argument, a nie powielanie fake newsów i manipulacji.
  • Odpowiedz
@andbatros: akurat w większości przypadków pięknie punktują skąd taka opinia się wzięła, jak chociażby głosowanie przeciwko tarczy wschód, opowiadanie się przeciwko Ukrainie i powielanie ruskich fake-newsów, spamowanie wołyniem (przy okazji milcząc na temat Katynia) czy jawne popieranie Putina / Łukaszenki w przypadku Korwina i Brauna, kolegow z ugrupowania (którzy zostali wywaleni nie za poglądy, ale z uwagi na podziały kasy z dotacji), jak również wielu innych członków konfederacji.
Ostatnio nawet
  • Odpowiedz
Anty-mentzenowcy to zazwyczaj stare kuce, które wyrosły z krula i dokładnie wiedzą dlaczego z wolnością I zdrowym rozsądkiem konfederacja nie ma nic wspólnego. Wkurzeni spamem konfederackim na wykopie. I to oni atakują najczęściej mentzena, a nie wyimaginowane tuskoboty.

@garm_: tak, to ja.

Do 2022 byłam ideową anarchokapitalistką xD
  • Odpowiedz
@mariusz-madejczyk: Przejrzałem komentarze na yt i jest mnóstwo zarzutów, że Wini się sprzedał. Że zbyt łagodnie, że nie zadaje trudnych pytań.

A w rozmowie jest np. fragment jak Wini zabiera Trzaskowskiego pod patodeweloperke i pyta się czemu jest tu tak z------e.

Według komentujących to Wini powinnien spytać:
-Teczowy Rafałku czemu wpuszczasz tych imigrantow? Ha?! A teraz w---------j z samochodu.
  • Odpowiedz
@Mew151: to i tak trochę zajęło, ale najważniejsze, że wyleczone (òóˇ)

A całej reszcie powinny w końcu zderzyć się te pozostałe komórki i powinni zauważyć, że łączenie się wolnościowców z narodowcami (socjalizm) i ustawienie Bosaka na czele ugrupowania to coś, co nie ma prawa bytu. Łączy ich tylko ksenofobia i katotaliban, więc gospodarka schodzi na drugi plan o wychodzi dzisiaj PiS 2.0 w postulatach,
  • Odpowiedz
@garm_: Ja to byłam mocno zaangażowana do 2015 roku. Potem jak wyszło szantażowanie Korwina przez Memcena i usługi informatyczne Berkowicza to pozostałam libertariańska tylko w sercu i kolejny ważny głos oddałam dopiero w 2020.

Politycy powinni mieć umiejętności obnażające populizmy
  • Odpowiedz
@garm_: 1. Tarcza wschód - Czyli innymi słowy oddajmy kontrolę nad naszymi granicami w ręce UE. Tej samej UE która nakazywała państwom członkowskim wpuszczanie nielegalnych imigrantów którzy do nas na pontonach przypływali masowo i doprowadziła do kryzysu w Europie. I teraz mamy wierzyć, że nasze granice nie będą wpuszczały nielegalnych imigrantów i będziemy nadal mogli stosować pushbacki które według UE są nielegalne xD

2. opowiadanie się przeciwko Ukrainie - To, że
andbatros - @garm_: 1. Tarcza wschód - Czyli innymi słowy oddajmy kontrolę nad naszym...

źródło: katyń

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 25
@andbatros co za p---------e xd

Braun z koriwnem zostali wywaleni nie za to że byli prorosyjscy tylko za to że postawili się bosakowa i memcenowi ( ͡° ͜ʖ ͡°) skończ się kompromitować I wypad z mirko ʕʔ
  • Odpowiedz
@andbatros:

Tej samej UE która nakazywała państwom członkowskim wpuszczanie nielegalnych imigrantów którzy do nas na pontonach przypływali masowo i doprowadziła do kryzysu w Europie.

Jaki to kryzys? Przedstaw porządne dane, bo rozumiem, że banda imigrantów doprowadziła Unię na skraj zapaści gospodarczej? Tak? Czy nie? UE upada po raz kolejny uga buga tylko rosja i usa są wielkie bo DBAJĄ o swoje interesy!

Jeśli chodzi ci o wzrost przestępczości to jeśli
  • Odpowiedz
Akurat Ci dwaj zostali wydaleni z Konfederacji więc to już nieaktualne.

@andbatros: Ale nie zostali wydaleni w związku z prorosyjskością. Konfederacja ich trzymała póki się nie buntowali.
  • Odpowiedz
czemu debile z POPiSu zamiast podać konkretne argumenty to zaczynają od "konfederussia" albo "prorosyjska konfederacja"?

@andbatros: czemu ci nie rosyjski konfederacji nie chcą zielonego ładu, czemu chcą wyjscia z unii? czemu chca korzystać z węgla i czemu sa przeciwko tarczy wschód? czemu tak uwielbiaja niemieckie afd ? to wszystko jest prorosyjskie zachowanie
  • Odpowiedz
czemu debile z konfederacji zamiast podać konkretne argumenty

@garm_: dlatego tego typu partie nazywa się populistycznymi. Rzucają chwytliwymi tekstami ale bez dalszego rozwinięcia co i jak bo wiedzą, że to co mówią jest nierealne i nie mają nic na poparcie swoic htez.
  • Odpowiedz