Aktywne Wpisy
yawoor724 +93
ehh człowiek stary a głupi,
jakieś pół roku temu odstawiłem całkowicie a-----l i to była doskonała decyzja - lepszy sen, waga i umysł szybszy. Generalnie super odczucia i w weekend czy imprezy mnie nie kusi. Jedynie co jakieś 2 miesiące przychodzi jakiś dzień że mam nastrój na piwko i gierki jak za dawnych studenckich lat i wypijam 3-4 po czym czuje się okropnie dzień później i kilka tygodni mam wstręt. Tak się
jakieś pół roku temu odstawiłem całkowicie a-----l i to była doskonała decyzja - lepszy sen, waga i umysł szybszy. Generalnie super odczucia i w weekend czy imprezy mnie nie kusi. Jedynie co jakieś 2 miesiące przychodzi jakiś dzień że mam nastrój na piwko i gierki jak za dawnych studenckich lat i wypijam 3-4 po czym czuje się okropnie dzień później i kilka tygodni mam wstręt. Tak się

maciekqtno +1526

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Myślicie czy mają jakieś k---a problemy? Nie chce znowu się wtopić z hajsem jak ostatnio z Fest Festiwalem xDDD
#opener
+ nie zgodziłbym się, że line up słaby. Linkin Park i ta Camilla Cabello no to są bardzo znane marki, ten Linkin Park sam wystarczył do tego, żebym poważnie rozważył kupno biletu.
No a tak po za tym, to chyba taki case, że to co dla mnie, dla Ciebie pewnie też, jest słabe/że nołnejmy,
Ta Camila to imo banger własnie xddd w sensie w komentarzach pisali, że kilka lat za późno, ale ja jak nie słucham radia, nie chodzę po klubach itd. to seniorite, czy havane znam, wiec na jakiejś cukrowej fazie się to chętnie zobaczy