Wpis z mikrobloga

Ej w ogóle co się dzieje z Openerem? Od dwóch miesięcy siedzą cicho na socialkach, lineup malutki XD Wcześniej co tydzień zapowiadali kogoś a teraz nic

Myślicie czy mają jakieś k---a problemy? Nie chce znowu się wtopić z hajsem jak ostatnio z Fest Festiwalem xDDD
#opener
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Reepo: Oni od 3 lat, czyli od czasu gdy zacząłem ich śledzić, ogłaszają w taki sposób.

+ nie zgodziłbym się, że line up słaby. Linkin Park i ta Camilla Cabello no to są bardzo znane marki, ten Linkin Park sam wystarczył do tego, żebym poważnie rozważył kupno biletu.

No a tak po za tym, to chyba taki case, że to co dla mnie, dla Ciebie pewnie też, jest słabe/że nołnejmy,
  • Odpowiedz
  • 0
@Wojt_ASR_: nie no dla mnie akurat styknie bo jest LP i Justice, kwestia tego że nie jestem przekonany żeby kupić karnet 4 dni bo póki co widzę dla siebie tylko piątek i sobotę. A co do słabości to chodzi mi raczej o ilość ogłoszeń
  • Odpowiedz
@Reepo: @Wojt_ASR_ Raczej nie odwołają. 5 lipca na pewno sprzedaje się świetnie. Opener to chyba nigdy nie był odwołany oprócz ulewy? Woodstock też w tym roku późno ogłosi lineup, bo w czerwcu dopiero.
  • Odpowiedz
  • 1
@Wojt_ASR_: plus zobacz że inny festiwal AlterArt - Orange Warsaw festiwal też milczy na social mediach od marca razem z lineupem w miejscu. Kurde serio mam nadzieję że AlterArt się nie sypie bo będzie trzeba szybko szukać biletu na Rock for People w Hradcu żeby usłyszeć nowe Linkin Park
  • Odpowiedz
@Wojt_ASR_: Jest nadzieja. ;) Ludzie panikują w komentarzach na Insta widzę. Niektórzy artyści nie mają wpisanego Openera w kalendarzu koncertowym, ale często tak bywa, że późno aktualizują te daty po prostu. Może zwlekają, żeby walnąć czymś świetnym? Deftones, Muse przykładowo.
  • Odpowiedz
@Wojt_ASR_ lineup nie jest słaby tylko malutki. Moim zdaniem, to co do tej pory ogłosili to topka tego co można osiągnąć w tym sezonie festiwalowym. Jest to kilka lig wyżej niż choćby 2023 czy 2024 rok. Ta Camila to akurat najsłabszy jego element więc jest dobrze. Mamy hot nazwy sezonu jak Nine Inch Nails, LP czy FKA twigs. Mamy też choćby Magdalena Bay o których zabijały się w tym roku polskie
  • Odpowiedz
@pawelczixd: Dowalili LP, NIN itd., wzięli kasę i mają w nosie pewnie póki co. Obudzą się za niedługo, bo terminy będą gonić, ale chyba już niczym dużym nie dowalą. W kwietniu rok temu ogłaszali samych polskich wykonawców zdaje się, to może teraz będzie tak samo.
  • Odpowiedz
@pawelczixd: No tak, pewnie, mało a nie słabo.

Ta Camila to imo banger własnie xddd w sensie w komentarzach pisali, że kilka lat za późno, ale ja jak nie słucham radia, nie chodzę po klubach itd. to seniorite, czy havane znam, wiec na jakiejś cukrowej fazie się to chętnie zobaczy
  • Odpowiedz