Aktywne Wpisy
turism0 +191
Dla tych co głosują na Nawrota tylko dlatego żeby się „układ PO” nie domknął: przecież kadencja przyszłego prezydenta w większości będzie pokryta nie przez obecny (2023-2027) a przyszły rząd (2027-2031)… więc głosując na Nawrockiego nie dość że blokujecie ten kraj na 2 lata, to jeszcze dajecie pisowi prezydenta na odzyskanie władzy w 2027…
#debata
#debata

Mega_Smieszek +59
Ile plusów dostanie taka kromka ze smalcem i pomidorem?

źródło: temp_file4693670688268944319
Pobierz
Dlaczego przegrywy nie wezmą się po prostu do roboty? Ciągłe gonienie za babami zamiast np. rozwijać się intelektualnie albo na siłowni albo nie wiem założyć własną firmę, rozwijać biznes, cokolwiek. Wszystko sprowadzają do bab i słabego wyglądu. Słaby wygląd nie pozwala ci założyć firme? albo nauczyć nowych języków? podróżować? nie rozśmieszajcie mnie...
#przegryw #wychodzimyzprzegrywu #blackpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: cały świat kręci się wokół bab, ale tylko przegrywom się to wypomina xd poza tym jeśli serio sądzisz, ze zły wygląd ma wpływ tylko na zwiazki, a nie na karierę czy inne elementy życia, to jesteś bardzo nieświadomy i naiwny.
@mirko_anonim: aż mi się przypomniał wygląd gościa co płot mi montował ostatnio... ale tak, własna firma jest, bus, dwóch pracowników, terminy zajęte... robota porządnie wykonana...
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi