Wpis z mikrobloga

Hej, napisz na czym jeździsz i jakie wypady masz na myśli, czy jednodniówki, czy jakieś dluzsze. z tym na czym jeździsz to bardziej chodzi czy zjeżdżasz z asfaltu.
  • Odpowiedz
@mateo_pampaniero: spoko, ja norden 901 i z kumplem tenere 700 jeździmy 2x w roku na dłuższe wypady. Niestety zawsze planujemy jakieś odcinki offem, w tym roku w planach Norwegia i tet, ale jest podobno bardzo niewymagający. Natomiast gs1200 trochę ciężki, taki nawet lekki off przy złych warunkach i oponach może się okazać niezłym bajzlem.
  • Odpowiedz
@mateo_pampaniero: ja bym się mogła zabrać, ale jestem początkująca, dopiero pod koniec tamtego sezonu prawko, tak od czerwca może się już wrobię, Piekary ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak mam spadać, bo nie umiem to tez ok xD
  • Odpowiedz
@Konkol: pojedziesz na tripa to się najszybciej wjezdzisz i zdobędziesz doświadczenie :-) nie wiem dlaczego byś miała spadać, każdy kiedyś zaczynał.

@mateo_pampaniero Na jednodniówki jak najbardziej się można zgadać i coś fajnego objechać. Ja w piątek do łodzi na przegląd na 15k muszę zrobić a potem jak będzie pogoda to chętnie. Ja Gliwice.
  • Odpowiedz