Wpis z mikrobloga

Netmark wymaga papierowego wniosku nadanego pocztą aby uzyskać kod AuthInfo. Przedłużenie umów na domeny odbywało się przed przejęciem przez nazwapl i przed zmianą regulaminu. Czy istnieje jakaś podstawa prawna, na którą mógłbym się powołać i udowodnić, że dla tych domen przysługują mi poprzednie zapisy z regulaminu i nie mają prawa tego egzekwować? #hosting #domeny #programowanie #serwery #php
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Każdy użytkownik netmark.pl został poinformowany o zmianach w regulaminie, a informacja ta została przekazana z zachowaniem obowiązujących standardów. Ponadto, procedura wydania kodu AuthInfo zależy od partnera, przez którego pośrednictwo zarejestrowana została domena. W przypadku jakichkolwiek wątpliwości związanych z tą kwestią zapraszamy do kontaktu z Działem Obsługi Klienta.
  • Odpowiedz
@netmark_pl: tak tak, wasz mail odnośnie regulaminu jest tak nieprzejrzysty i źle zatytułowany, że aż musiałem przefiltrować wiadomości, żeby to znaleźć. Dobrze wiecie, że podbiega to pod anty-konsumenckie praktyki. Jedynie co możecie tutaj zrobić to usunąć konto.
  • Odpowiedz
@foooo: usuń ten wpis bo się trochę ośmieszasz xD jedyne co jest prawdziwe w nim to o domenach EU. Consulting sam w sobie ma identyczne procedury jak i netart/home, różnica taka, że dostaniesz kod mailem a nie listownie, wciąż jednak wymagają wniosku z podpisem. Dla domen .pl oznaczenie NASK’a również ci nie pomoże, takie akcje są zgodne z ich regulaminem i nie wywrą żadnej presji na rejestratorze. Twój sposób ma
  • Odpowiedz