Aktywne Wpisy

charmingman +149

Lolenson1888 +444
Właśnie zdałem sobie sprawę ze skali upadku tego portalu.
Przecież jeszcze kilka lat temu każda matura to była ogólnowykopowa inba, z przeciekami tematów rozprawek i festiwalem zielonek zarejestrowanych prosto z Facebooka, którzy pod prawdziwym imieniem i nazwiskiem błagali o przecieki z durszlakami na głowie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzisiaj rano na mój wpis o przeciekach zareagowało zaledwie 4 niedobitków
Wykop kroczy ścieżką Joemonstera - rezerwat internetowych emerytów debatujących
Przecież jeszcze kilka lat temu każda matura to była ogólnowykopowa inba, z przeciekami tematów rozprawek i festiwalem zielonek zarejestrowanych prosto z Facebooka, którzy pod prawdziwym imieniem i nazwiskiem błagali o przecieki z durszlakami na głowie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzisiaj rano na mój wpis o przeciekach zareagowało zaledwie 4 niedobitków
Wykop kroczy ścieżką Joemonstera - rezerwat internetowych emerytów debatujących

źródło: matura
Pobierz
@dream_big: ale p--------z
na moim przykladzie mam totalnie odwrotnie. Ojciec duzo mi opowiadal o seksie od najmlodsyzch lat, pokazywal gdize sa ksiazki jesli bym chcial poczytac o tym oraz gdzie mam ksiazki z obrazkami, jesli chce zobaczyc jak wygladaja nagie kobiety.
Po prostu mialas
Nie słuchaj tych co sugerują że to twoja wina. Oczywiście możesz a nawet powinieneś ją przekonywać ale jak to nic nie daje to albo się z tym pogodzisz albo bierz rozwód.
@mirko_anonim: porusza się tak bo ten sposób sprawia jej przyjemność, czego najwidoczniej nie rozumiesz. Zapewne dla ciebie s--s to tylko tyle by się spuścić i do spania. Stąd wynikają te problemy masz same wymagania a nie dajesz nic od siebie. A twoja partnerka też ma problem zakomunikować
@ONWRO95: lol
źródło: image
Pobierzten fragment mówi wszystko:
@czescmampytanie: ten-watek-o-bieliźnie vibe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
widzę kilka opcji, w sumie wszystkie już wspomniane:
1) rozmawianie, urabianie - tego teraz próbujesz, sam widzisz jak działa, kobieta czuję presję i się zacięła. odpuść mówienie o tym, każde wspomnienie o nowych zabawach w seksie spodowduje, że jej się przypomni, że masz w tym względzie oczekiwania, którym ona nie sprostuje - przykro jej się robi i instant kill-switch
2) seksuolog, terapeuta - no ok, może zadziałać, ale to
@mirko_anonim: człowieku, skończ z p---o i zacznij się leczyć. typ mysli, ze partnerka to gumowa lala do j-----a i jak boli, albo jest za szybko to znaczy, ze trzeba głebiej i szybciej. XD
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta