Wpis z mikrobloga

efekt wychowania dziewczynek we wstydzie w podejściu do swojego ciała. Katolicyzm skutecznie to wprowadził. Przykro mi jej bo sama miałam/ mam podobnie w kwestii swojego ciała

@dream_big: ale p--------z
na moim przykladzie mam totalnie odwrotnie. Ojciec duzo mi opowiadal o seksie od najmlodsyzch lat, pokazywal gdize sa ksiazki jesli bym chcial poczytac o tym oraz gdzie mam ksiazki z obrazkami, jesli chce zobaczyc jak wygladaja nagie kobiety.

Po prostu mialas
  • Odpowiedz
Nie nauczyłeś/nie pomogłeś w akceptacji siebie. A do tego potrzebna jest właśnie druga osoba.

Nie słuchaj tych co sugerują że to twoja wina. Oczywiście możesz a nawet powinieneś ją przekonywać ale jak to nic nie daje to albo się z tym pogodzisz albo bierz rozwód.
  • Odpowiedz
W dodatku ten jeździec wychodzi jej tak kulawo, bo siedzi tylko u góry i porusza biodrami przód tył, bez podnoszenia się ani nic

@mirko_anonim: porusza się tak bo ten sposób sprawia jej przyjemność, czego najwidoczniej nie rozumiesz. Zapewne dla ciebie s--s to tylko tyle by się spuścić i do spania. Stąd wynikają te problemy masz same wymagania a nie dajesz nic od siebie. A twoja partnerka też ma problem zakomunikować
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ale tu sie coping o--------a ze jakieś chrześcijaństwo czy jakiś wstyd czy c--j wie co jeszcze.

ten fragment mówi wszystko:

No i co ja mam k---a zrobić. Próbowałem rozmawiać z nią o tym wielokrotnie, to tylko milczała i najwyżej była po tym obrażona i zażenowana. Jak w ogóle zasugeruję coś w trakcie stosunku, to już jest koniec, schodzi ze mnie, odwraca się i nara. Jak zapytałem czy mogłaby mi czasem
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
profesjonalny-wizjoner-7: U mnie tez słabo na szczeście nie żona. Co prawda od początku miała chęć na s--s i duzo inocjowala. Loda zrobi tez na zawolanie. Ale nie moge sie na niej wyzyc. Ja wkladam calego to boli jak za szybko to za szybko. Ogolnie od dymania jestem ja a ona jest wiec malo aktywnych ruchow z jej strony. pozycje moge wymyslac jakie chce ale to jakos tak bez ikry wszystko sie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:
widzę kilka opcji, w sumie wszystkie już wspomniane:
1) rozmawianie, urabianie - tego teraz próbujesz, sam widzisz jak działa, kobieta czuję presję i się zacięła. odpuść mówienie o tym, każde wspomnienie o nowych zabawach w seksie spodowduje, że jej się przypomni, że masz w tym względzie oczekiwania, którym ona nie sprostuje - przykro jej się robi i instant kill-switch

2) seksuolog, terapeuta - no ok, może zadziałać, ale to
  • Odpowiedz
@Eugeniusz_Zua: daj spokój. jeszcze ten klasyczny chochoł że faceci wymagają od dziewicy doświadczenia w łóżku, albo te domysły że OP, po którym widać ze nie jest żadnym egoistycznym badbojem, myśli w łóżku tylko o sobie xD albo jak OP pisze ze laska nie chce nawet o tym temacie gadać, a wykopek mu proponuje "zaproponuj jej przejście przez kamasutrę, nowe pozycje, a zobaczysz, że sama się rozkręci.", a potem jeszcze napisał
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 12
energiczny-poszukiwacz-68: Z tego co piszesz to wygląda na to, że s--s uprawiacie tylko po to, żebyś się spuścił i dał jej spokój. Nie piszesz w ogóle nic o tym czy ona w ogóle osiąga przy tobie o----m. Może po prostu jesteś samolubny w łóżku?

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz