Aktywne Wpisy
j50_j +3
możecie wyjaśnić po co #rozowe 35plus biorą tabletki anty lub z góry #s--s tylko z zabezpieczeniem (co daje o wiele mniejsze powiedzmy emocje) jak to ostatnia szansa na coś fajnego, zanim będzie gorzej?
szansa ciąży dramatycznie spada, a to ostatni moment na naturalne hormony i owulację..
#logikarozowychpaskow
#blackpill
szansa ciąży dramatycznie spada, a to ostatni moment na naturalne hormony i owulację..
#logikarozowychpaskow
#blackpill
.............?
- tego nie da sie logicznie wyjaśnic 29.9% (35)
- chęć kontroli 20.5% (24)
- narcyzm 8.5% (10)
- brak edukacji i realności 3.4% (4)
- robią z rozpędu "dla partnera"? 13.7% (16)
- inne 23.9% (28)

moll +88

źródło: 1000016440
Pobierz
I nie zrzucaj całej winy na nią: "Błędy wychowawcze" o których wcześniej wspomniałem
Wstydzi się anusa? Nie nauczyłeś/nie pomogłeś w akceptacji siebie. A do tego potrzebna jest właśnie druga osoba.
Uwierz mi że jak to Ty byś słabo ruchał to żona by bez większych problemów znalazła sobie „przyjaciela”. No ale
@XxXPogodaXxX: to akurat jest słaba książka w temacie, w PRLu wniosła powiew świeżości i otwartości, ale na tle innych pozycji jest trochę jak podręcznik do biologii.
@mirko_anonim i to jest problem z pierwszymi partnerami. Do fajnego życia seksualnego potrzeba otwartości, radości z odkrywania, wzajemnego pokierowania sobą. Jeśli nie mieliście tego od razu, to potem utrwalaliście swoje nawyki jedno bojąc się
* zaakceptuj ten fakt. IMO nie za to kocha się drugą osobę, s--s jest spoko ale to że nie ma loda? No cóż. Da się bez tego żyć widocznie tu jest jej granica czy coś.
* wspólna terapia o ile ona też będzie tego chciała. Seksuolog, terapeuta par cokolwiek żeby temat przegadać.
* na pewno nie słuchanie rad z wykopu rozwiedź się itd.
Pamiętaj, że
Trzeba miec troche doswiadczenia, porownania.
No ale z tego co piszesz to nie jest najgorzej, skoro s--s jest regularnie, nie ma sie co napinac.
Jesli chcesz zaryzykowac, to sprobojcie seksu po narkotykach: koksik, extasy lub MDMA (bardziej dla kobiety) - wszystkie bariery, wstyd znikną.
@Oh_honey: generalnie tak masz rację, ale to zależy. Znam kilka przypadków, gdzie laska była chowana na dziewicę przez konserwatywnych starych, a jak poczuła k0tangę męza, to stwierdziła: "czemu ja się tych ludzi słuchałam" i nadrabiała bodycount na pełnej.