Z całym szacunkiem, popieram @OlgierdanoTivi za jechanie z bydlakiem nowakiem ale puściłeś farmazona a jak Ci to wytknięto to reagujesz agresją :V Nie zachowuj się jak benzomarian i po prostu następnym razem przyznaj się do błędu który może się przytrafić każdemu a nie leć w zaparte że to widzowie nie ogarnięci 70iq :V #kononowicz
@PozdroMleczny: On nic nie wygrał, ba przegrał i wisi dla Krzysztofa 7k ty id wczoraj oglądasz szkolną? Ja jestem pradawnym szkolniakiem gdzie king of the debil jeszcze w wilkołaki wierzył
@elita1001: po smierci dlugi są umorzone od kiedy? Ty znasz prawo? Nie mogę, majora za tel i kredyt na łapka cały czas ścigają tylko ze nie mają z czego, zresztą dlugi zawsze przechodzą na najbliższą rodzinę...synku
@PozdroMleczny: Ten dzban zawsze sie tak zachowuje kiedy wytchnie się mu jego kłamstwa zresztą juz nie raz tak było.Teraz też wielce szczeka że oblech będzie siedział itp a w rzeczywistosci będzie tak jak zawsze czyli nic w tej kwestii się nie zmieni.Jak dla mnie to zwykły bezroborny mitoman i menel którego jedynym źródłem dochodu jest youtube i szczerze mam gdzieś to co on i jego kundle napiszą.Prawda jest taka że
@LATEXXX: powtarzam, Krzysio nie chciał pieniędzy więc żaden Olo czy Barnej nie są mu coś winni. Poza tym jak mają proszkowi w urnie oddać jakąś kasę? To niewykonalne.
@PozdroMleczny: Przecież nie ja 1 publikowałem info że zamki są zmienione więc nie wiem dlaczego wszyscy się do mnie zadzicie że farmazona puszczam. Kto inny o tym pisał więc sobie poszukaj. Jak coś widzom mówie na kanale i mam na 100 % procent info to mówię a czasami nawet bazuje na informacjach podawanych nawet tutaj i wtedy mówie czy coś jest pewne. Jak ktoś tutaj kłamie i manipuluje to akurat
Nie zachowuj się jak benzomarian i po prostu następnym razem przyznaj się do błędu który może się przytrafić każdemu a nie leć w zaparte że to widzowie nie ogarnięci 70iq :V
#kononowicz
@Ramzes33: Wywalone mam w to kim jest i jak zarabia. Nie lubię natomiast jak ktoś kłamie a potem strzela focha bo został wyjaśniony xD
Jak ktoś tutaj kłamie i manipuluje to akurat